I'll be right beside you dear

Tåls inte att säga hur bra den är
I'll sing it one last time for you
Then we really have to go
You've been the only thing that's right
In all I've done

And I can barely look at you
But every single time I do
I know we'll make it any where
Away from here

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you can not hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder, Louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

To think i might not see those eyes
Makes it so hard not to cry
And as we say our long goodbyes
I nearly do

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you can not hear my voice
I'll be right beside you dear

Louder, Louder
And we'll run for our lives
I can hardly speak I understand
Why you can't raise your voice to say

Slower, slower
We don't have time for that
All I want's to find an easier way
To get out of our little heads

Have heart, my dear
We're bound to be afraid
Even if its just for a few days
Making up for all this mess

Light up, light up
As if you have a choice
Even if you can not hear my voice
I'll be right beside you dear

En rasande Harry P

Tänk om man kunde ha en kikare som kunde visa allt i slowmotion, spola fram och tillbaka med en inbyggd kommentator i.
Bästa delen ur Harry Potter och den flammande bägaren.
Mitt under Quidditch VM Irland vs. Bulgarien
"Troy gör mål" vrålade Bagman
"Va?" tjöt Harry och såg sig vilt omkring genom omnikikaren "Men Levinski har ju klonken!"
"Harry,om du inte tittar på spelet i normal hastighet, går du miste om det hela!" ropade Hermione
 Rasande på sig själv vred Harry hastighetsknappen tillbaka till normalläge då spelet fortsatte.

Så kul att han blir rasande på sig själv för att han tittade i slowmotion och missade Qidditchmål. Han blev inte bara arg eller irriterad på sig själv utan rasande, som är det argaste man kan bli. Han blir rasande för en sån liten sak också när han om någon har så mycket annat att tänka på.
+ Att översättaren valde ett sånt ord som rasande.

Whats not to like?

Sol och 20 grader i solen, sommarklänning åkte på idag. Grannen mittemot sitter på sin uteplats utan tröja (hett om han inte hade varit runt 70..) med en bok 10 cm från ögonen. närsynt? långsynt? glömmer vad som är vad. trångsynt kanske?

Igår åt jag lax (gott) med tzatsiki (gott) och potatis (gott). Kanske inte passar så bra ihop men det blir som Joey sa "whats not to like". Mycket vitlök i tzatsikin så det blir en höjdare för den stackare som får sitta bredvid mig hela dagen i skolan.. grattis du lycklige
I veckan är det kort vecka med bara en dag i skolan. Nån som känner för en sista minuten till Riga imorn.

På fredag ska vi till Drottningholm då lillebror ska vakta slottet. Sist vi va där såg vi Madeleine. Okej vi såg henne från sidan i hennes enorma Lexus men vi såg henne. Jag kan nu säga att jag har sett Prinsessan Madeleine in the flesh. Känn på den!
Imorn är det valborg, årets största brasa. spännande varmt om inte annat. De senaste åren har jag lyckats bli sjuk lagom till grillningen men inte i år. woho

Update
Eftersom det va så satans varmt idag tyckte jag att årets första glass skulle passa. Invigde genom att titta hos Lidl där det inte fanns nån glass bara big pack med 12 stycken i och så hungrig va jag ju inte. Så det blev lite naturgodis istället. Lika gott det.

På Maxi i Södertälje finns en jättesmart sak. Man kan blanda sin egen müsli precis som man vill ha den, billigt va det också 79kr/kg. Jättesmart verkligen, mer sånt tack!

XOXO

Hallå nötter

Shoppingdag om man får kalla det så. Det blev inga kläder men en massa hemmasaker from the one and only Ikea. Nästan allt från fyndavdelningen, som man måste gå in i när man är där, två vita fotöljsöverdrag, en svart filt, köksprylar, ett köksbord i ek, massa ljus (som alltid) och allt kostade runt 1300 (bara bordet kostar egentligen 1495!)
En runda till Plantagen blev det också för lite balkonglådor och blommor. Efter det en snabbis till Jysk där jag köpte en ny gardin. Nu är det sommar fint här hemma.
Det märktes att det inte bara va vi som tyckte att det va en bra idé att åka idag. Halva Stockholm verkade också tycka det.

Har börjat säga nöt/nötter till mycket, din nöt, tröttnötter, sötnötter, nuts. Bara för det kommer jag inte på nåt mer nu.

Ciao

1000 tankar

Min hjärna går på högvarv. Skulle bara veta vad som snurrar här inne, allt och inget på samma gång. Till och med när man tänker inte tänka på något så tänker man. Man tänker på att man tänker men ändå så tänker man inte. Nu blev det förvirrat här tänkarfabriken.
nu blev det en massa tänkande här.

Just nu tänker jag planerar att krascha eller bjuda in mig själv till middag ikväll hos m & m ikväll.
Attans allt hårspray är slut, har bara glitterspray men det går det också.

A known fact när man tar körkort är att veta hur och var man får parkera. Inte bara stanna bilen, vrida av motorn, hoppa ut och tro att allt är frid och frjöd. Alla som har körkort borde veta att man aldrig får parkera mot färdriktningen någonsin. Ändå gjorde min brorsa det och fick såklart en lapp på rutan. En dyr läxa på 700 spänn på att man kanske ska läsa parkeringsdelen i körkortsboken lite bättre nästa gång. Och så är det inte kommunen som ger böter, som man kanske också borde veta, utan parkeringsvakten (eller polisen när man parkerar farligt)

Igår va det blåskontroll i Tumba på väg hem från engelskan. Jag stannade såklart snällt  i min "bättre än porsche" och väntade på konstapeln, men han vinkade vidare mig, man vet ju aldrig om det är okej att köra iväg eller om man ska vänta. Åker man iväg och dom kommer åkande efter en med sirener i och blåljus är det illa. Men den här gången vinkade han faktiskt vidare mig att köra hem. Slapp blåsa med andra ord, inte för att det hade varit något problem.

nu ska jag enjoya the sunshine

Elaka Sverige

När någon ramlar ska man fan hjälpa till eller fråga hur det gick (samma med barnvagnar på bussar eller tåg då hjälper man också till) Det hände mig idag. Jag ramlade/snubblade i trappan i Tumba och inte en jävel frågade hur det gick fast att det va fullt med folk runt om kring som gick förbi.
Självklart tramapde jag av mig skon så att jag snubblade, dom rackarna har blivit förstora. Bra när man köper skor i skin - köp en storlek för liten så slipper man tappad dom.

När vi flyttade tll Salem blev jag glad för att där fanns en Netto där man kan köpa urgoda jordnötsbågar billigt som gatan. Såklart har Netto lagts ner och flyttat från stan lagom till att vi kommer hit. Karma. Tur som jag har har Lidl öppnat i Tumba nu så det blir att kika där istället.

idag svär jag mycket



George - vad hände i helgen då?
Jerry - inget.. jag låg med Elaine bara

I'm Sams property and I love it

massa tjat om facebook. när man väl är där är det inge vidare.
såg precis att jag har blivit köpt och såld hit och dit av en massa människor som "samlar" på oss. Ett nick har jag fått också "I'm Sams property and I love it". Börjar bli dyr nu hur man nu kan vara dyr med fejkpengar.
Ännu jobbigare är alla rapporterings mail som fyller min inkorg. stop it

Har sett min blivande drömbostad där jag ska grow old är det tänkt. Vet inte vad området heter men det är nybyggt vid vattentornet och jättefint.

bästa låten jag vill också ha en nödraket

Vi har en veranda!

Gissa vem som ska sola/bo där i sommar? Om bara grannarna kunde ta ner sina förbannade granar så det kom lite sol i alla fall.
Tänk va fort det kan gå när man får lite hjälp. Min farbror kom på sin skinande rustning och byggde en veranda över en helg, eller den är inte riktigt klar och det finns ingen dörr ut än men det kommer.
När min pappa bygger/fixar något tar det evigheter och hjälpa till får man inte. Han litar inte på att man ska klara det, men eftersom farbror jobbar med bygge går det fin fint. Och den 17 maj(?) kommer min andra farbror och fixar trappan så snart har vi ett hus som inte är en byggarbetsplats. jippi
Gustaf låste tydligen in sig på toan i lördags och blev tokig och började slå på dörren men lyckades ta sig ut själv. Vi brukar ta ut nyckeln när dom är här just för att dom inte ska låsa då dörren är lite jobbig.

På fredag åker mamma till Åland på gubbraggar-resa (enligt pappa) så jag har hela lägenheten för mig själv (och kissarna såklart)

Gaaah jag drömde att jag va med i Harry Potter i sista boken på skolan och sen blev jag jagad av en snubbe med ett gevär. Läskigt värre! Varför kan jag inte drömma lyckliga drömmar där jag hoppar runt på rosa moln och trallar till en låt.

Jag är brun. Fint fuskbrun men lite äkta såklart också. Här behövs inget Thailand med 27 grader bara lite fint väder och brun utan sol. Årets första glass börjar närma sig, lite kallt än så länge men snart.

Och då såklart denna



Då va dagens ego stund över. See you next time
XOXO

Hostmedicinsdrinkar

Fredag - Mötte mamma i Södertälje. Jag impuls handlade 2 mascaror och en Nivea summer beauty solning, som man ska man använda varje dag i 5 dagar för att få maxat resultat så nu kör vi!
Senare pubkväll på Elins skola. Skojigt även om musiken inte va den bästa men kvällen avslutades ändå med Poison. När blivande sjuksköterskor ska blanda drinkar vet man aldrig vad det kan bli. Min white russian smakade mest kaffe, kanske va det en gnutta hostmedicin i också man vet aldrig. Jag vet bara att det va starkt som fan och inte vidare gott. En sak som är säker, ska man få en hjärtattack är det bästa stället, förutom på ett sjukhus förstås.

Lördag - Åkte med mor till Skärholmen, där det va ombyggt till 1000. Knappt att man hittade in. Någon karta såg vi inte heller. Mor köpte en helt ny garderob och lite till.
Tvingade med mor till filmkedjan för lite solning. Finns tydligen en ansiktskanon om man vill ha det, fast det tog jag inte, mitt ansikte klär inte så bra i rött. Mamma körde kanonen och det syns...
Solade i 20 minuter men ändå syns det knappt.
Kvällen spenderades hos kusin som fixade middag (eller om det va moster), det blev tacos och körslaget.

Idag - kalas för Fredrik som fyller år

Ragg på macken

shit märkte i bilen att det va trög(are än vanligt)t att styra. Så som alltid när man byter däck ska man kolla luften. I ena framdäcket va det väldigt lite luft (½ när det ska vara 2 kg), körde nästan på fäljen. Luftpumpen på macken va trög att få dit och när jag hade fyllt på alla däck utom ena fram där luften inte ville in åkte jag hem.
Blev skraj och trodde att det va punka. Åkte tillbaka till macken när mamma kom hem och kunde hjälpa mig (med däck är jag hjälplös) att kolla däcket. Vi lyckades pumpa däcket fullt och får se imorn om luften är kvar eller om det verkligen är punka. Däcken är 2 år gamla och borde hålla lite till, jag har inte misshandlat dom så mycket med trottoarer eller vassa kanter. håller alla fingrar tills imorn, utom mitt onda-däck-bytar-finger kanske

Juste mamma fick ett ragg på macken av alla ställen. Nån snubbe som hon gick i samma klass med som bor på orrstigen. Moster va tydligen väldigt kär i honom back in the days, så mamma skulle skryta. hoho drama.

När vi kom hem hade grannarna sin dörr öppen, Cedric smet fort som satan ut och in i deras sovrum. så pinsamt jävla katt. Pinsamt värre va i somras när Hedvig rullade sig nybadad på några småtjejers handdukar medans dom låg där och skrek på stranden.

Nu Insider

Grilla marchmallows

Att köra ägg imokron är ingen bra ide, det fick vi veta idag. Mare, som inte är den bästa kocken,satte klockan på för kort tid på spisen så när jag tog bort lite av skalet va ägget alldeles mjukt, så då kom hon på den underbara idén att vi kunde mikra ägget i lite vatten nu eftersom skalet va öppnat. Alla vet ju att man inte ska mikra ägg. Allt gick fint tills jag skalade hela ägget och skulle skiva det då gulan exploderade. Shit va rädda vi blev. Kan säga att det luktade och smakde inte som ägg brukar göra. smakade nästan som kyckling... haha

Nu är däcken bytta. Jag skulle känna mig duktig och skulle byta själv men fick tillslut hjälp av esten. Kan säga att det är sista gången vi byter däck. När jag skulle veva upp däcket drog jag i med pekfingret i asfalten så det skrapades upp lite, ingen höjdare precis.
Duktiga som vi va lyckades vi byta på ett däck och skulle börja på nästa när jag drog samma pekfinger i gatan igen på samma ställe, kunde då inviga  min akutväska i bakluckan där plåster fanns. pkan säga att det bödde fint då.
På vintern har jag speciella bultar som ska va på bakhjulen (som är kortare än på fram), vi satte såklart bultarna på fel däck (fram). Sen gav vi upp och väntade på pappa-kan-bäst som sa att han va 10 minuter bort men säkert 30 minuter bort egentligen när vi sa att vi råkat sätta bultarna fel. pedal to the metal. Men tillslut och med ett ont finger blev vi klara. Tips till alla: ha handskar när ni byter däck, mitt finger är inte så vackert just nu. Men om ni vill ha ett finger som mitt så dra bara snabbt med fingret i asfalten eller varför inte på ett rivjärn.
Lite andra Gör det själv tips

Tittade precis på nån ny serie på ettan om en kille som är gift och har barn med tre olika kvinnor som bor grannar med delad tomt. Nån sekthistoria med Cloë Sevigny (vad är det för speciellt med henne?)
Kommer inte att titta nästa vecka

natti

Jag kan flyga

När jag va ute idag kände jag mig allmänt bäst, inget ovanligt där inte förutom att jag kände att jag skulle kunna flyga iväg. Och nej jag har inte rökt nåt grönt eller nåt sånt. Det kändes som om jag sprang och viftade med armarna skulle jag få vingar och flyga iväg. Jag kan flyga, jag är inte rädd! Men hur skulle det se ut mitt i ett bostadsområde där det mest annorlunda är en försenad jultomte på trappan.

Min brunare-än-tina fortsätter men det går inge vidare, vart är solen liksom? Åt sallad igår för att känna mig lite exotisk och ska nästan bara använda somriga färger på kläderna. Det kan nog bli svårt för nästan allt jag äger är i princip svart, visst finns det lite ljusblått och vitt och lite annat. Pepping pepping

Kan man nu vara säker på att det inte kommer nån sista minuten snöstorm. Har inte bytt däck än och så himla miljövänligt är det inte med dubbdäck.
Vi pratade om bensinpriserna igår. Vid 2000 sas det att man skulle sluta köra bil när priset gick över 10 kr och det hände ju knappast. Nu är priset på 12.44 på Hydro (som är det billigaste) och ändå kör man bil. Jag tror inte bensinpriset kommer spela någon roll, vi kommer ändå åka bil istället för tåg/buss/tunnelbana. bekvämlighet liksom

Min sallad
krispsallad
gurka
gul paprika
avocado
feta/parmesanost
oliver med vitlöksfyllning
kidneybönor
keso/sweet chilisås
pasta snäckor
kyckling


 and there you'll have it people

No words needed

image46

fullproppad ikea

Vi va på ikea i söndags, vi och resten av sverige va där. okej det va mittemellan löning och folk borde ha inte ha så väldigt mycke klirr på kontona. Men jag tror att man åker dit när man inte har något att göra en regnig dag, och bara för att man har åkt så långt måste man köpa något så man ryker tag i första bästa, en soffa eller servetter spelar ingen roll. Man kan aldrig gå ifrån ikea utan att ha köpt något. Hur skulle man när det finns så mycket fina ljus och så prylar som passar så bra hemma.
Det värsta med ikea när det är mycket folk är att alla blir blinda, döva och dumma i huvudet. Folk stannar framför fötterna på en och petar sen nästan ut ögat med en gardinstång. Fast ännu värre är alla ungar som springer runt helt vilt. Hallå det finns ett barnrum av en anledning!! Om man nu verkligen måste ha med sig sin lilla mini-me kan man väl ha den i en vagn eller i ett koppel. Börjar tröttna på att snubbla på andras ungar.
Sen kommer man till kassorna och hamnar såklart bakom nån idiot som har ställt sig i kontokön men ska betala med kontanter, eller kassamaskinen går sönder mär det är just din tur är också fint.

Dag 1 i min brunare-än-tina har börjat. jag fick lite försprång då vi skuttade runt årstaviken förra veckan och nu idag när jag tydligen blev lite röd i kinderna efter att ha knatat runt i solen. börjar bra. Chansen att jag bränner mig är nog ganska liten eftersom solen alltid har sällskap av några inte så små moln, men det blir det ändring på till helgen då jag ska sola i filmkedjans människogrill. Har planerat att grillas en gång i veckan tills hon kommer hem.

Nu ska jag inte titta på Vänner eftersom det är hockey så det blir att vattna blommorna istället.

over and out

Loket + han från Lyxfällan

Klockan alldeles för tidigt
Tina: Nu stitter jag på arlanda och väntar på att klopckan ska bli åtta :) vad händer då? hihi. puss
Jag: Nu ligger jag i sängen och drömmer fina drömmar och blev just väckt. Drömde att jag snurrade stora hjulet på bingolotto men tyvärr ha jag inte vinna..
Tina: Haha stackarn. Du vann ju ett sms från mig :)
Jag: När jag kunde ha vunnit 25 millar men jag förlåter dig :)är u släkt med loket olsson btw ser en viss likhet
Tina: Wei. :9 man vet aldrig. Vi är väldigt söta så man kan ju tro det. Måste höra med mamma vem min riktiga pappa är :)
Jag: Hälsa Juhani att han va jättebra i Lyxfällan. Fast han ska nog inte använda den där slipsen mer för den för inte fram färgen i hans ögon.
Tina: Drömde du det med? Jag ska hälsa det!
Jag: Nej han är ju med där ju. Såg reklamen igår. han är så elak i varje program. han och den andra killen som leder programmet. Vadå har du inte tittat? :O
Tina: är de lika? :P
Jag: Skojar du? Varje gång det kommer säger jag att jag känner honom. Shit nu kommer det bli pinsamt om det inte är han. Jag skäms.
Tina: Det är bara att fortsätta låtsas som det är han. Är han snygg?
Jag: Han ser ut som Juhani.. Om det är han som undrar kan du säga att han ser ut som en riktig böna.
Tina: Javisst, jag hälsar det :) haha Somna om nu och vinn nåt skoj. Åt mig med tack!
Jag: ska bli. Hoppas du hamnar bredvid en arg bebis eller en pratsjuk tant som bara pratar om sina pudlar.
Tina: Tack. Du är en bra vän. ;) haha
Jag: Hälsa han från Lyxfällan


+ =
va tvungen

Allas vår påse

riktig helglyx för mig är när man duschar efter att man borstat tänderna. Allt känns så fräscht då. I vanliga fall duschar jag först och käkar och fixar efter, men på helgen eller när man är ledig kan man käka i lugn ioch ro först och sen duscha. fin grejer.

Helgen har gott fort. Middag i fredags på orrstigen. Jag bjöd in mig själv såklart. Elin kastade ihop lite mat som gick ner fin fint. Sen blev det en runda till Lisa där det va filmkväll. Och Sandra va där. Vi har saknat Sandra. Vilken normal människa flyttar till Skåne liksom?
Carro visade stolt upp sin "påse", den stackarn hade fått urinvägsinfektion och hade en påse på benet (alla kan nog gissa vad den påsen användes till). Vi vet nu allt om hennes påse. Och jag fick tillochmed känna på den, varm och mjuk va hennes påse som behövde tömmas flera gånger för den som är intresserad. Tydligen är det en konstig känsla att känna sig kissnödig i 2 sekunder för att sen inte va det längre. Lisa fick vara med om något oförglömligt men tydligen inte ovanligt (om jag berättar dödar hon mig).
När det är filmkväll hos Lisa tittar vi aldrig på film. Jo en gång förra julen såg vi på Grudge 2 och när vi skrek började Lisas lilla tomte på pianot att dansa och sjunga. Hur läskigt är inte det när man redan är rädd? Stackars Lisas grannar måste ha haft en lång natt.

Inatt åker förrädaren Tina till Thailand och jag är inte alls avundsjuk. absolut inte det minsta.
För att hon inte ska va brunare än mig ska jag bo på solarie i 3 veckor, för så länge ska den tönten va borta.

Nu är det dags att nanna kudden...
Ciao

Sommarlåt 2008

En låt som är sommar för mig är Chasing Cars, så många gånger som den spelades förra sommarn. Jag hörde den varje dag, hemma, i bilen, överallt. Den är ingen sommarlåt precis men så fort jag hör den tänker jag på sommarn 2007, fast det inte va någon speciell sommar. Varje gång jag hörde den åkte volymen upp och jag tröttnade aldrig.
När vi stog till Rammsteinsigneringen i Globen hörde jag hela tiden Rammstein (låten) och när vi träffade dom Mein Teil, det är det jag kommer ihåg mest det andra är lite suddigt. Lite roligt att en låt kan dra fram ett minne så mycket.

Undrar vilken låt som kommer bli min sommarlåt i år? Kommer nog inte bli någon radiolåt då jag nästan aldrig lyssnar på radio.

Btw mina byxor är så svarta och fina

Färgad och klar

2 par nästan nya jeans i tvättmaskinen nu. Jag har färgat bleksvarta jeans korpsvarta. Ska bli intressant att se hur bra det blir. Väldigt bra hoppas jag. har bara färgat ett par innan men det står på att färgen ska klara 3-4 kg kläder och 2 par jeans väger knappast så mycket.
Vad mer har färgats idag? Mitt hår kanske. Köpte en mellanbrun färg som vanligt, inte blondin här inte. Men brunetter kan ha jävligt roligt dom med kanske tillochmed roligare än blondiner. Jag tycker personligen att det inte är så snyggt med blekt hår, det ska va gjort på ett snyggt sätt och inte se svinto torrt ut som det gör på många. De enda som passar som blondiner är riktiga blondiner. Pamela skulle passa bra som brunett, hon skulle säkert se yngre ut. Det tycker jag är lite farligt med att bleka håret, att man ser mycket äldre ut sen om man drar på med en riktig solbränna blir det ännu värre.

Ceasar har käkat antibiotika i 3 dagar nu och han har börjat fatta att det inte är så roligt att bli nerbrottat med uppbruten mun som är enda sättet att få ner en tablett i en katts mun. Han sprattlar som en uppochned vänd sköldpadda och vill absolut inte svälja den så vi försöker få ner den så låpngt som möjligt så han inte kan tygga upp den igen.

Dagens black & white - Kryssen är nu betald, så skönt. Nu ska vi verkligen åka. Känns aldrig verkligt förns man verkligen vet att man ska åka.

dagens youtube

chi chi chi chip and dale inte den version jag är van vid precis
detta är grejer

Bästa videon ever. tillochmed roligare än Tinas hoppande ögonbryn

Samla på saker?

Nu har jag bestämt mig. Jag ska börja samla på något. Men vad ska man samla på, frimärken är inte att tänka på- kan man bli tråkigare. Nej jag ska samla på parfymer. Parfymer är något användbart att samla på, man använder det varje dag och det luktar gott. Hur kul har man åt en massa frimärken, man tar ju en precis med sig frimärkena till jobbet/skolan. Hur många ska man ha för att det ska räknas som en samling 10, 15, 45?. Räknade precis att jag har 12 in-use just nu. Är det en samling?
Är det töntigt att samla på saker? En viss Hanna verkar samla på kattsaker för hon har sånt överallt men säger själv att hon inte vill ha dom kvar. Ljuger hon? När man va liten samlade man på allt, fast kanske mest på kapsyler. Är man en samlare om man tycker något och har flera styckenav det, även om det är en hobby? T.ex. A som har massor med fiskedrag och kan väldigt mycket om fiske fast han bara är 8 år.

Back to reality
Va hos Hanna i måndags, missade helt ett sms vid 19:31, då jag lämnade datorn och mobilen 19:29, om att vi skulle hjälpa henne måla vardagsrummet och dricka vin. Kom i allafall dit vid 22 och väggen va klar och mina hjärtan va något berusade. Jag som åkte bil va spiknykter.
Väggen såg helt okej ut, värre va det med Hannas kläder som hade händer lite överallt. Inte mina händer dock.
Hur patetisk är man inte om man super sig full på en måndag...?! haha. Annat är det med St Patricks Day då man verkligen har en anledning att va full.

En sak till
Hur många sportkanaler finns det? Alldeles för många enligt mig. Varför ska då hockey visas när jag ska kolla på Vänner. Jag tror att dom flesta som vanligtvis tittar på Vänner kommer även att titta på det även om det är hockey på någon annan kanal. Vill man väldigt gärna titta på hockey får man väl titta på eurosport eller tv4 sport eller nån av dom andra miljoner sportkanalerna. Förstör inte min kväll framför TVn mer tack!

flashback

fick precis en flashback från när jag gick i mellanstadiet och vi hade uppvisning för föräldrarna. Jag hade en svart peruk på mig och skulle sjunga nån låt, tror det va Ace of bace kanske, men allt hår kom hela tiden i ansiktet så jag viftade på knoppen och helt plötsligt ramlade peruken av. pinsamt värre haha.
Det va en klasskompis peruk också, nån billig sak med svintohår som spindelväv.
På tal om peruker är denna fin, kanske ska ha en sån på kryssningen. lite annorlunda


Mycket bättre

Nu är gossen mycket bättre i sin lilla tass, man kan nu se klon som va helt försvunnen bakom svullnaden och han har inte ont längre. Så har vi tur behöver vi inte åka till veterinären imorn. Inget verkar vara brutet för 3 vckor liggande stilla är nog inte lätt för en katt. Skönt

Jag har lyckats ta sönder mina femtielfte hörlurar. dom är ju så känsliga dom där små sladdarna med snäckor på.. Dessutom är min mobil koko också som stänger av sig ofta. sluta med det tack.

yey på onsdag är det betalning av kryssningen sen är det nästan kryssning. yey. vad ska mnaha på sig? det är ju maj så något ljust vore fin fint, sen är det ju tema också så det blir nog vitt en dagen och svart den andra

ciao

Stackars lille Ceasar

Dagen börjar inte bra. När det va dags för påse till katterna, kommer Ceasar haltande fram och sitter med baktassen i luften. En av mitten tårna är alldeles svullen så man inte ser klon. Vi ringer veterinären och får vänta 45 minuter fast vi är på plats 1 i kön. Tror alla hamnar på plats 1 eller 2 just för att man ska vänta kvar i telefonen. Väl framme först i kön så kostar det 1600 bara för att dom ska titta på katten plus 50% för att det är akut och på helgen kan inte försäkringen dras och att betala som veterinären sa kanske 3000 bara för att det är helg känns inte bra, hon tyckte vi skulle vänta tills imorn så det gör vi. Så då beställer vi en tid till Tumba (350 kr för att titta på katten) så vi förhoppningsvis slipper få ett återbesök med två summor. Inget Animalen här inte där det är ruineringsdyrt bara att titta på katten. Troligtvis har han fastnat med klon och dragit till och kanske stukat eller fått en fraktur, men vi behövde inte åka in idag.
Nu ligger han i soffan och ser väldigt ynklig ut med en tratt och en öm tass som han hela tiden vill tvätta.
Han har slickat i sig en hel påse, fast bara gelen för köttet tycker han inte om vår lille gosse
Stackars lille älskade Ceasar

<Edit: Tror ingen beställer en tid på helgen, enda anledningen till att man åker dit är om det är akut. Då ska det fan inte va 50% extra avgift för det. Inte konstigt att det avlivas djur i onödan när det är så dyrt. Sånt blir jag så förbannad på.>

Är inte på något humör att tjata om pengar till kryssningen nu, känns som att jag har tjatat tillräckligt. Min gosse går före en massa tjat så de så.

klockan 6 är det kalas hos moster som fyller gammal och grå år. haha

Vågar men vill inte

vi tittade på talang igår. Rockkillen va ju skön när han sa MEN det är ingen rumba.
A och G tjatade i måndags om att åka inlines så det gjorde vi, eller inte vi men dom åkte vid Broängen. Va mycket det har blivit ombyggt där. två nya paviljonger. En ny ramp bakom idrottssalen åkt dom på. G va modig och åkte flera gånger, självklart fick jag hålla i, A "vågar men vill inte.." men vi lyckades övertala honom att testa en gång och det gick fin fint.
Innan talang blev det pizza och G skulle absolut åta upp hela sin för han va jätte hungrig. väldigt kaxigt, men han lämnadehalva kvar. men såklart gick det ner en hel del popcorn även om man är för mätt för att äta en hel barnpizza.
Idag fyller G 6 år. grattis! barnkalas på lekslottet. Vilket jag slipper. så jobbigt med alla ungar som äter och grinar och springer runt. koppel ska dom ha.

nu ska vi till m & m för en permanent och biltvätt. kanske blir det en ny golf som vi hoppas.

ciao for now

Snart kirrat

Nu ska jag snart rulla mot farbror för en helkväll med A och G. hoppas jag slipper sitta och plågas med pokemon filmer igen, förhoppningsvis vill dom se på Talang 08.

I onsdags ringde silja så nu är det bokat till Black and White. ska bara ramla in lite pengar och person nummer så är allt kirrat sen. Vill inte behöva vara tjatig och jaga runt pengar heller. Lite dåligt att man har en vecka på sig att betala, mitt i en månad också. det är tur att jag är så en ekorre med pengar. 30 maj är inte så långt borta och den kommer bara närmare när det är fint väder. det skulle bara våga regna då. Vilken lycka

Vi ses den 30 maj

Tere tulemast Tallinna


Dagens

humör: glad men trött
i-landsproblem: julmust, påskmust när kommer midsommarmusten?
borde: sola. vitare händer får man leta efter
fisyr: vanliga
klädsel: svart, gult och blått med lite guld
doft: escada sunset heat
planer: se på Harry P och försöka att inte somna
materiella vill ha: ett par mörklila eller mörkröda ballerinas
längtan: 30 maj. skolslut + kryssning kan det bli bättre
fundering: bloggar som skriver först på svenska och sen på engelska under. vill man verka större än man är?
beroende: vaniljyogurt med kornflakes is the shit
tråkigaste: glömde hänga alla kläder igår. har legat hela natten våta - luktar apa nu
personer: Gusten som fyller 6 på lördag. congratulations i förskott
roliga: invigde våren med guldballerinas. lite kallt men kanske är det varmare imorn
låt: Headhunterz - Scantraxx Roots no one can compete with the boys from the hood
youtube: Jisses - jag om ett år

Ett rikitigt orginal

Vi hade debatt på engelskan om det är bar eller dåligt med privatskolor. En snubbe i mitt lag sitter med ryggen mot det andra laget. Han ställer sig upp och går och ställer sig bredvid läraren i mitten och ler. Alla ser ut som frågetecken och börjar skratta,
"De va så svårt att höra vad dom sa"  sa han då. Varför inte bara vända på stolen tycker man då.
Fast han är rolig, men mest läskig. Han kom fram till mig och frågade om jag va elev eller nån som ska bli lärare. Sen frågade han vad jag skulle göra när jag blev stor, om jag va gift eller om min pojkänv ville starta företag med mig. Hela tiden ser han så läskigt glad ut. Han är typ 30 och från Grekland och går runt med en reflexjacka och ryggsäck tillochmed när han sitter ner. Räcker alltid upp handen även om han vill något helt annat än vad läraren pratar om. Ja så har han en sån ljus och försiktig röst + han upprepar sig själv hela tiden också. Skojig snubbe.

Min debatthistoria kanske inte verkar så rolig men den va himla kul för alla som va där.

klättra på väggarna

Hämtade A och G från skolan igår. Jag har begåvade kusiner som klättrar på väggarna.
Se här vilka jag är släkt med

        
vackert eller hur?

Äntligen är våren här. I helgen är det dags att byta däck på bilen.
I söndags åkte vi till Skanstull och gick tillsammans med varenda stockholmare runt Årsta viken. Det va varmt och solen sken så solisarna (som har legat i bilen och brottats med mina nyklar och blivit alldeles repiga) åkte fram.


Dagens temp i solen



RSS 2.0