Efter regn kommer solsken...

Efter storm, orkan, översvämning, jordbävning, lavinras, meteorfall, tsunami samtidigt kommer solsken.
Trots att dagen började på värsta tänkbara sätt kommer den sluta bra i alla fall.
Pappa fyllde 50 igår, 28/8, och idag, 29/8 är det party. Hämtade några släktingar från skåne på Bromma flygplats och Daniel och Belinda på centralen. Fullt hus i Enskede.
Efter den här helgen kommer nya trumhinnor behövas. Av släkten från skåne kom Rose-Marie som pratar som en tok. Nästan i klass med Esten. Kan säga att det började direkt.
På måndag pratar jag skånska.

Imorn blir det stressigt.
Sy upp min klänning.
Till Skärholmen, har fått höra att nån har köpt samma sak som jag, måste därför byta.
Hämta buren hos veterinären. Det är tomt här hemma. Vår Gandalf är väldigt saknad även om de andra katterna inte fattar något.
Sen skynda till Enskede och vidare till Enskede värdshus för party. Killen som hade Disney dags och hjärnkontoret äger stället. Kändisspotting.

På söndag är det släktlunch hos casa Holmberg/Vaske.

Ska försöka att inte glömma kameran. Nu sova

Älskade Gandalf

Vår älskade Gandalf fick somna idag.
08.07.2004 - 28.08.2009

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you


Bildregn på världens finaste Gråmes
        
        

Gandalf med sina bästa vänner Jayson och Ceasar
        
     

Gandalf

Vår Gandalf ramlade ut ur köksfönstret 10 juli och har varit försvunnen sen dess. Vi satte upp lappar runt området och väldigt många har ringt och trott sig se honom. Hela tiden har det varit fel katt, tills idag. Vår Gandalf är hittad!! Han satt i en buske på svampstigen, några underbara barn hade hittat honom. När jag kom dit va polisen där och hjälpte till att fånga honom. Han som va skygg innan är ännu skyggare nu. Han är väldigt mager och uttorkad så vi åkte direkt till veterinären. De trodde först att det njurarna kanske hade slagits ut och det skulle inte finnas något att göra men efter blodprov visade det sig att allt stog rätt till. Bara lite förhöjda levervärden så han blir kvar över natten, och sen kanske lite längre beroende på hur han mår, med dropp. Han vägde runt 6 kilo innan han försvann. Vi vägde honom med buren idag, 4,9 kilo. Buren väger ca 0,5 kilo. Halva katten är borta, man känner allt.
Så nu håller vi tummarna för att han blir som vanligt igen.
Ett väldigt stort bevis på att katter inte klarar sig själva ute!


Been rambling in day after day

Notion Snälla kom hit!!!

Sommaren med Göran i lördags. ha! kul film. Brukar ha svårt för svenska filmer men denna va riktigt bra och rolig. se den.
Igår lyckades vi med det omöjliga, att korta av min klänning. Vi något kortare men ändå väldigt normala måste korta av kläder. Hellre det än att va så lång att byxor ser ut som skjorts. Lite flyt har jag.
Nu ska jag först rädda tidningen som Remus håller på att massakera. Tidningar är hans stora passion (när han inte drar ut sladden till internet såklart), av någon anledning är dom väldigt goda att äta och speciellt riva sönder.
Sen skhlmen, igen. Mitt tredje hem numera. Måste fixa en 50 års present, har fått en liten önskelista.
En gräs/träd/busk trimmer om inte mina fötter hade vägrar gå in på bauhaus. Siktar på congac glasen istället. Åhlens kan man gå in på utan att få näsblod eller dö av uttråkning.

Hej svejs

open up your eye, you keep on crying,
baby I'll bleed you dry, the skies are blinking at me
I see a storm bubbling up from the sea
and it's coming closer


Bildbomb

Nytillskott till familjen är lille Remus. As in Harry P är han bästa kompis med vår Cedric som btw hette Cedric innan filmen kom. 
        
     
     
Lucy a.k.a Ful-Bus a.k.a Brottarn
kunde inte hålla sig borta när kameran va framme
och visade sig såklart från sin bästa sida

Torsdag
Åkte till Stendörren med mamma, moster, Anna och Hedvig the hund i Toyotan.
Solen sken men det blåste som tusan. Inget bad, frös mest hela tiden. Lyckades tillslut bli något varm när Hedvig skulle bada. Oj som den hunden kan bada. Upp ner upp ner upp ner. Kastade tång och pinnar hela tiden.
      
        

Fredag. a.k.a igår
Jag, esten och Belinda gick från eriksdalsbadet till tanto där det va matfestival med mat från hela sverige. Esten träffade en gammal klasskompis. Estländarna är överallt, alla känner någon.

Nästa lördag är det the big 5-0 party. vad köper man.
Missar kryssen som vanligt

Slänger med några från kräftskivan hos m&m för ingen undkommer kameran. It will always find you!
          
   

A+E gör skhlmen

Stjärtholmen är livsfarligt. Enda räddningen är att lämna plånboken hemma.
Idag gav jag mig endast tillåtelse att köpa knappar till jackan inget mer. Kom hem med en mascara också.  illa.

Ähh nu ska jag dansa i mina jeansleggings och fuskpälsjacka eller lackleggings och paljettlinne kan inte bestämma mig. Elin avslöjade mig.

Laddar inför kräftskivan hos m&m imorn.

Update
Glömde mina rosa crocs/foppatofflor och uggs boots

Don't leave no smell on me

Ikväll väntas kusin-grillning hos Elin. Riktig grillning inte solning som jag brukar kalla grillning. Sommarens tredje grillkväll. På sommaren ska man grilla varje kväll och äta glass på dagarna. I sommar har det blivit max 5 glassar.

Igår va det iväg till skärholmen och myrorna. Och där mitt bland allt skräp fanns den, en väldigt fin och nästan ny skinnjacka för 430 kronor. Den hade ingen luva som jag helst hade velat ha men man tar vad man hittar. Aldrig annars hittar man en skinnjacka får mindre än 900 kronor. Mycket glad. Nu får det nästan bli kallt så den passar att användas.
Skulle vilja byta knapparna på armarna till guldknappar och dragkedjan till en guldkedja. Men symaskinen är inte min bästa vän.

From runways to the road, I ramble alone
This thumbnail sized of a heart is black as coal
Your beauty, it still brings me to my knees
Don't waste a tear on me, this is my disease

In your head, in your head, they are dying...

Kikade på the Hangover. Skrattade så jag nästan grinade. satan vilken rolig film. se den!!
Resten av dagen spenderades på altanen i solstolen. Min nästan icke-bränna behövdes bättras på.
Pappa och Esten kom hem ifrån Cypern i tisdags och va så där pepparkakasbruna som jag va för en månad sen. Ingen svininfluensa eller matförgiftning dock, vissa har tur.

Min karriär som blodgivare blev kort. Mitt hb är för lågt. Normalt ska man ha 117, jag har 100. Jag har för lite järn i blodet, blir att käka järntabletter en tid framöver. Undrar hur det kommer sig, kan det höra ihop med att jag inte ätit kött på 10 år... Tycker ändå att jag käkar en jäkla massa fisk istället.
Jag är välkommen tillbaka om ett par månader.

Nu sova. Imorn blir det solning vid tullan med Anna och Hedvig the hund. Kanske lyckas jag tilloch med bada, om vattnet inte är så kallt som det va sist. Inte skönt när fötterna domnar bort och man hackar tänder...

Zombie

RSS 2.0