Jul Enskede style

Toyotan fick ärva MGns kroppsstrumpa. Ett överdrag så man slipper gräva fram bilen ur en halvmeter snö nästa gång det snöar.
Bara dra av överdraget och åka iväg. Lyx

Julafton i Enskede med fullt hus. Thaifolket kommer.
Resan blev så dyr tt vi inte ska ge varandra flera julklappar. Istället ska alla köpa en julklapp för max 150 kronor som vi sen ska lotta till varann. Spännande.

Nu ska slå in min julklapp igen. Så går det när man glömmer ta bort prislappen...
Igår gjorde jag knäck i micron och misslyckades. Den fick koka för lite och är rinnig. Nu har den varit på balkongen hela natten.



The hardstyle sounds will be kicking the bass

We go back. Back in the days. Early sounds. Kicking the bass

Okej Thairesan.
Hepatit sprutan är onödig. Fakta från en svensk bekant som har bott i Thailand i 15 år och aldrig blivit sjuk. Man kan äta allt, råa grönsaker, frukt, kyckling, mjölk. Det enda som inte gå är glassen som säljs på stränderna.
Så twinrix skrämseltaktik är väldigt onödig.

Resan hem var väldigt lång och kändes som om den aldrig skulle ta slut. Först ett plan från Phuket till Bangkok som tar 1 timme. 2 timmars väntan på Bangkoks gigantiska flygplats, där väskan aldrig, ALDRIG får lämnas ensam. Det är dödsstraff på drogsmuggling. Inte bara fängelse, hängning!!!
Klockan 02 på natten thaitid (20 svensktid) åkte vi äntligen. En flygtur på 11 timmar (dit tog det bara 10). Superskoj. Planen va att sova hela vägen eftersom vi skulle komma hem 6 på morgonen och därför få så lite jetlag som möjligt.
Jag sov några minuter bara, 4 (men kändes som en hel klass) bebisar skrek i omgångar hela vägen. I 11 timmar!!! Usel mat och ingen film visades det heller. Satt och lyssnade på Michael Jackson i repeat på planets egen radio. Heal the world var bra 1:a gången, inte 5:e gången. Något tjatigt efter några timmar.
Äntligen när vi kom över Ryssland sattes resplanen och kartan på på tvn. Bara 4 timmar kvar.
Tillslut landade vi tryggt på svenskmark. Kallt och jävligt efter 2 veckor med sol och värme.

BTW Lucia cruise - lovely. Showtek. gosh va bra
Nissade runt som en rat on crack hela första dagen och sov hela andra.
Missade 360 av trötthet. Låg medvetslös i soffan 3o minuter efter att ha kommit hem.



Packar, packar, packar

hemma efter 10 sköna, lata dagar i solen.
Den oändliga flygturen nån annan dag. shit trodde vi aldrig skulle komma hem.
Packar upp och packar ner.
ikväll åker vi till Åbo.
Showar till Showtek hela natten.
Happy Lucia cruise everyone.

Nemo ar hittad

Hello it's Whitechoclate!!!
Jag har san jakla koll. Det ar ju 5 december idag inte pa mandag. stenkoll.
Thailands kung fyller ar idag. Ingen alkohol saljs pa resturangerna, vantas fyrverkerier snart. klockan ar 18:20. snart middag.

Klappade min forsta elefant igar, en elefantunge pa 19 manader. Sa sot.
Idag har vi akt speedboat till khai islands och snorklat. Underbart, som att simma i ett stort akvarie. Jag hittade Nemo och alla andra fiskar i alla farger. Fir nagra dagar sen kom en busslast med japaner. det ar sant vad man sager om japaner, alla har verkligen glasogon. Sakert 95% av alla vi har sett har haft glasogon pa sig, andra har sakert linser.
Ikvall ar det nattmarknad utanfor Patong. Har en liten lista pa prylar som ska med hem. Hoppas pa att inte fa overvikt pa planet sen. Vaskan vager 4 kg nar den ar tom, vagde 14 nar vi akte hit. Blir nog att ha valdigt mcyket klader pa sig. Komma hem till istids-Sverige.

Pa torsdag ar det lucia cruise och fredag b&w. yey bara en massa bra musik.
Lordag ar det party i Salem. Hoppas pa lite mer spanning an forra aret.
Sen ar det jag som packar vaskan och aker tillbaka hit. Kan latt vanja mig vid den har varmen. 37 grader hade vi igar, med 30 i vattnet. Underbart.

RSS 2.0