I en värld av idioter står jag först i kön

fasen också, inte lätt att sova när solen lyser rakt i ansiktet på en. Inte heller lätt att sova när man är taggad som en geting för att det är kryssning idag. jiihoo
Även fast att jag har sovit med fönstret öppet hela natten har det varit varmt som en bastu inne. Va tvungen att gå upp inatt när jag såg att en låda va öppen, gillar inte att sova när dörren, lådor eller garderoben är öppen. Kanske tror jag lite på the Boogeyman. Filmen va ju ganska äcklig, men vad jag vet så bor det ingen i min garderob.
Kanske vaknade jag tidigt för att farbror är här och snickrar, han gick upp halv 6 men hur man än smyger på golvet så låter det alltid.
Jag va så klantig när jag köpte busskortet. Idioten köpte det kl10:30 en kväll, hade jag bara väntat nån timme eller bett om en annan giltighetsdag hade mitt kort gällt tills på söndag men eftersom iq fiskmås inte tänkte så långt går det ut på lördag. Men tur är fick jag låna mammas istället.

Monday Bar Black & White Cruise imorn

Ciao Sverige. nu är jag packad och klar med allt men ändå känns det som jag glömt något, aja det märker man imorn. jo min kjol är inte nerpackad, har inte hämtat den än -det får bli imorn. Då blir det lunch (tacobar har jag röstat på) också.
Pågrund av statsbesök, konstert, marathon, varenda händelse man kan komma på, i helgen är det nästan stop genom stan så vi åker till båten vid 15 då man får gå på och sola, lyssna på musik och dricka nåt kallt. Najs som fan, och skönt utan att sitta i terminalen i flera timmar i värmen.
I Tallinn ska det bli runt 19 grader och sol enligt 4:ans väder och det låter ju prima.
Mitt uppdrag från mor är att hitta en Bacardi Melon som hon vill ha och sen lite saker till mig.

Update

Jag har börjat bli gammal och rostig, gick in för att kolla något som jag tyckte va viktigt men när jag kom in kom jag inte ihåg vad det var. O shit man börjar bli gammal när man inte kommer ihåg om man skickade ett sms för bara nån minut sen. Eller när jag inte kommer ihåg om jag låste bilen som bara händer när jag har pappas bil som låses med en knapp. Fick gå ut en natt för att verkligen kolla annars skulle jag säkert ligga vaken och tänka på det istället, men såklart va det låst.
Nu är det dags att räkna Bääna (som Jocke säger), det ä ju en dag imorn också och då är det ju kryssning. iiihhh
Hörs på söndag eller nåt

Colgate to the rescue

Dagens youtube - Nutcase or not men en del låtar har han lyckats.
Blev inget solande idag, stolen är upptagen..

Spännade post förra fredagen från Colgate, och det kom som snigelpost inte nåt kort svar på mejl som Pepsodent. Men det verkar va ett dussinsvar som ligger klart för att skickas men ändå kändes det som att min fråga togs på allvar. Sånt gillar vi när ingen fråga är för dum.

Svar:
Tack för visat intresse för vårt företag och våra produkter.
Du undrade hur tandkrämen kan bli randig. Egentigen kan man få randig tandkräm på två sätt. Det ena sättet, då fylls tuben med färger, t.ex. röd, vit och blå. Eftersom viskositeten (fastheten) är densamma för alla tre delarna, så sker ingen uppblandning. De tre färgerna ligger längsgående i tuben och när man trycker på den kommer det ut en rzndig tandkräm.

Det andra sättet är lite mer komplicerat. Då förses tandkrämstuben med ett litet rör med längsgående kanaler, intill tubmynningen. närmast mynningen hälls en färgad gel, som docl inte når över rörkanten. Därefter fyller man resten av krämen, oftast vit pasta. när man trycker på tuben kommer den vita krämen att pressas ut genom tubmynningen, men också trycka mot den färgade gelen som därigenom pressas ut i kanalerna längs plaströret. öven här är det samma viskositet på de olika delarna, vilket innebär att den färgade gelen lägger sig som ränder, utanpå den vita.

Med vänlig hälsning,
Colgate-Palmolive AB

Min rese-tandkräm
checka simhuden mellan fingarna, som en groda

Dag numero dos on the balkong

Varmt som satan men jag slipper bli rutig alla fall som i Vårsta när vi hade inburad balkong för katternas skull. Eller rutig blev jag inte för jag rörde mig ju hela tiden som tur är
Tänker på den där blöjreklamen med mamman som sover på stranden och ungen lägger blöjor på hennes rygg, så när hon vaknar har hon vita rutor där blöjorna har legat. Så brukar mina armar se ut på sommaren,njag brukar nämligen alltid somna med armband och får alltid ett vitt band runt armen. Men det blir det ändring på för nu så har jag varit smart nog att ta av mig det, känns nästan lite naket eftersom det alltid sitter där.
Ikväll har vi bjudit in oss själva till middag hos M&M.
Nu ska jag, min blekfis, tillbaka ut i ugnen solen. see ya.

XOXO

Blekansiktet från Sverige

Slö dag med slummer på balkongen, sånt tycker vi om. Så fint med sol, värme, en skön stol och bra musik. Ävenom inte grannarna håller med, men gillar man det inte får man väl säga till jag hade ju inte så högt. Btw så är det fint att halvsova och lyssna på Håkan (checka låten inte bilderna)

Måste bättra på likblekheten, kan ju inte se ut som en vit grottmänniska i helgen. Blekansiktet från Stockholm liksom. Nej tack. Tur att jag drog rätt lott i ganska-lätt-att-bli-brun delen av livet. Otur dock att jag inte får solfräknar som är så fint till en gyllenbrun hud. 
iihhh- fjortisskirk. På fredeg är det kryssning. det känns som en evighet tills dess men 3 dagar brukar gå ganska fort. Vi hoppas såklart på strålande väder och det ska det bli enligt Vädret, men hur ofta har det inte varit fel. Ser framemot en solig, varm dag i Tallinn med lunch på nåt uteställe.
Idag har jag lärt mig hur man säger skål på eesti - tervest. Nåt lär man säg varje dag kan inte sägas för ofta.

Nu ska vi snart hjälpa M&M med lite kvistar och grejer till tippen. kanske får man middag också, ganska hungrig efter lite yougurt och 2 äpplen. vårt kylskåp är inte det mest matrika precis..
Mamma hade lämnat ytterdörren öppen när jag vaknade. Cedric kom gående alldeles smulig med smuts då hon hade varit ute en runda eller två i trappen den rackaren.

XOXO


Händer bara var 50:e år

haha kom hem till pappa i lördags, dom hade varit i Bålsta på polisens cykelaktion. Åkte dit för att köpa en cykel men kom hem med 6 st(!). tydligen va det väldigt billigt.
Pappa köpte bara fina cyklar utan rost medans Mare bjöd på varenda en hon såg, men dom hon vann va något som kunde lämnats kvar på tippen. En skitful rosa cykel och ännu fulare orange rackare. hon skylde på att hon inte såg dom ordentligt innan hon bjöd. Men hallå man måste ju inte bjuda på alla.

Söndag gick åt till trädgårdsslaveri, jag slipade och oljade stolarna och bordet.
Sovrumsfönstret hade stått öppet hela dagen så när vi gick för att stänga det såg vi en fågel som hade flygit in och försöte ta sig ut. Huvudet va alldeles ruffsigt från allt pickande på rutan.
Middag blev det på Jesses, där jag alltid äter samma sak. Fick dessutom höra den stora nyheten om att Lelle har gått och förlovat sig. Grattis

eurovision song contest. Lyckades hålla mig vaken genom alla låtar men somnade under omröstningen.
Norge, danmark och Bosnien va mina favoriter. Speciellt Bosnien, skönare låt får man leta efter.
Sverige blev svikna av den skandinaviska pakten stod det i tidningen dagen efter. Sen i en annan artikel stod det om öststaterna som går ihop och röstar på varandra och att det va så fult och dåligt.
Hallå dubbelmoral. bara för att sverige fick dåliga poäng och att det gick bra för östländerna som förövrigt va bra.

Thoes who cant dance will blame it on the musik

Kläderna till kryssningen är kirrade. äntligen bara 6 dagar kvar nu.
Tjänade 300 kr igår. svarttaxi is the shit. Även om pengarna försvann lika fort som dom kom, köpte nämligen en finfin vit volangkjol på cum som blir klar nästa vecka.



Fick veta att min lön kommer komma i efterskott den 20 juli. Timlön betalas ut senare. Blir spara tills dess med andra ord.
Vi kom såklart sent igår till kalaset, vi Holmbergare är riktigt dåliga på att komma i tid. Men det va ju faktiskt kö från Skärholmen hela vägen till Salem.

Ballt att va lett

Tittar halvt på eurovision song contest semi. Det ena landet är ju värre en det andra.
Kristian Luuk är som vanligt underbar vad annars. Två länder har lika klänningar som Sverige. silver med snören som hänger och slänger.

Är det ens nån mening med tävlingen längre när östeuropa har sin favorit och väst sin, öst har fler länder så därför vinner dom. Hälften av alla länder sjunger ju illa också.

Jag ska lätt sjunga Lettlands låt på fyllan. Texten ju inte den svåraste hey hey ho och skutta lite som en indian så är det kirrat.

Herregud en liten hårtuss hamnade fel i ansiktet på Charlotte från vindmaskinen. tänk om vi inte går vidare. hur ska det gå

Don't mess with mother nature

Solen sken in så mjycket att jag inte såg skärmen, så jag drog ner rullgardinen. Vilket i-landproblem när det är för varmt vill man ha kyla och när det är kallt vill man ha värme. Därför är sverige ett så bra land. Tänk på alla stackare som bor i Indien med värme året om. Eller England där det bara regnar.
Det är ändå ganska fint med snö, ska kanske inte klaga så mycket, vi kanske inte ens får någon snö nästa år.
Läste att isbjörnarna har hamnat på utrotningshotade artlistan, så hemskt. såg något program där en isbjörn simmade genom ishavet utan att hitta ett tillräcklig isflak och när den väl gjorde det va den så hungrig då den bara letat mat hela tiden att den dog. Den hade simmat flera mil. Läste nåt annat om nån som sett en isbjörn simmandes mitt ute i Nordhavet, och där ska dom inte finnas.
Jag tänker nu bli mer miljövänlig. tur som attans att bättre-än-porschen inte drar så mycket bensin. den drar knappt alls.
På postkod när dom viasr sina förmånstagare tar jag mer åt mig om naturskyddsföreningen än rädda barnen. Djur känns mer utsatta och oskyldiga. Mare berättade om besöket på Aquaria, att man inte ska äta tigerräkor för när dom fiskas upp i Kina måste trän som växer runt floderna tas ner, trän som håller marken på plats. Hade träden inte tagits ner hade förödelsen inte blivit lika stor efter jordbävningen enligt guiden.



dagens låt Blame it on the muzik enjoy

kommer inte på nån snittsig rubrik..

osch jag höll på att synda idag. det va så nära att jag köpte ett par leggings men som tur va fanns inte min färg (babyblått)
Se så det kan gå. Letade också efter ett par nätstrumpisar men hittade inga. Vilken H&M har inte sånt jo den i Tumba såklart, den är ju närmast. Men som tur är blir det stan på fredag.
Ledtråd vitt, babyblåa fjädrar och silver jag kommer se gudomlig ut. Pratar såklart om kryssningen. vad annars..

Gick in i dörrkanten idag. Kom med en j*vla känsla och sparkade rakt på. ett fint blåmärke imorn. Va dörren tungen att stå just där jag skulle gå.
Kom på att jag äger inga skor för mellanväder, antingen är det sol eller snöstorm som gäller.

Imorn kommer sista Ugly Betty för säsongen och som jag har längtat
nu är det dags att nanna kudden, är ju en dag imorn också
xoxo

To my lovley Elin

Fint när folk skickar samma kommentar två gånger haha. Minnet är kort kanske?
Jag kan inte kommentera dina inlägg, måste va medlem
Men en bra fråga hade du (varför är tandkrämen randig?) Jag tror att den är det för att det ser fint/tufft/ballt/coolt ut.
Mycket bra, vi Kalderènare är smarta, hur konstigt det än kan låta så har vi våra stunder.
Sen finns det ju lite mindre smartare stunder som när mor min köpte ett busskort och skulle slänga det gamla, gissa vilket hon slängde. Yes det nya, 700 spänn rakt på soptippen 5 minuter efter att hon köpt det.
Men nu vet du väl vem Bill Clinton är för det hade annars varit pinsamt. 20 år och vet inte vem det är.
Varför säger man i Stockholm att man ska åka ner till Göteborg när det ligger på andra sidan, och i Göteborg säger man upp till Stockholm?

Jag har övervattnat min fina blomma, bladen börjar bli gula. Ja jag vattnar faktiskt mina blommor, inga plast här inte.

Stackars Ceasar va instängd i klädkammaren, han satt och kraffsade som en idiot. Kanske trodde han att han skulle dö där inne vem vet han kan ju inte prata.

Om 10 dagar är det kryssning. nu börjar tjatet igen. Snart är det kryssning jippi, två dagars part-ey med andra ord.
Snart är det kryssning!!! och vi längtar

Mysteriet löst

Fick precis svar från Pepsodent och det fungerade ungefär som jag trodde med att tunt plastlager mellan varje färg men han tyckte att jag skulle klippa sönder en tub om jag ville se själv. Så då va mysteriet löst, nu kan jag börja tänka normala tankar igen. vad som nu är normalt..

You frenched me Suarez

omg Ugly Betty jag dör
Gio till Betty: I don't wanna be "the re-bound guy", I wanna be the guy.
Gissa vem som hoppade av lycka på stolen. Yes me!! Gio & Betty sitting in a tree... 
Fortsättning på torsdag. Den som inte redan tittar, gör det.

En helg av ingenting. Lördagen kändes som en bakisdag fast jag inte druckit en droppe, blir så  är man är chafför hela natten. Åkte för att inspektera den nya trappan och altalen och ojoj va det har jobbats fort. inga vanliga kryss på staketet runt altanen heller utan samma som fönsterna till lilla verandan. fint. Där ska jag bo i sommar

Om två veckor är det kryssning, gissa vem som längtar. Planerar att va vit med lite baby blått och silver, blir nog bra. Köpte två fina babyblå toffsar i tyll på toysrus som jag ska ha runt handlederna. fint
Ddet är ju två dagar, va jobbigt, måste ju komma på något svart också eftersom det är tema Black & white. kommer såklart va ute i sista minuten som vanligt.

Update
Grattis m&m som firar 51 år idag 18/5
Nu har jag precis mailat Colgate och Pepsodent så jag kan få en lösning på min tandkrämsfråga. För det finns inga dumma frågor bara dumma svar. Elin tyckte jag skulle köra Rix FMs "Våga fråga" så det har jag nu gjort. Nu j*vlar ska tandkrämsmysteriet lösas!


Nattligt äventyr

Klockan halv 2 ringde pappa och ville bli hämtad och som den väluppfostrade dotter jag är åkte jag kom jag dit på stört, mamma åkte också med. Det visade sig att vi skulle köra hem 4 stycken så det blev så fullt i bilen att pappa fick åka i bakluckan. Vad skulle sossarna säga om detta om dom hörde Lennart? Inte något som en kommunfullmäktige håller på med kanske. Herr Laglydig.
Aja vi körde först hem hunden pappa i bakluckan, sen ut till Ingarö där två andra bodde. Sen tillbaka till pappa för att byta till bättre-än-porschen skrotbilen som inte ville starta utan bara tutade(!) när vi försökte. Det hade läckt in vatten bland säkringarna igen. Väckte pappa och esten som sa att vi kunde ta hans bil. Äntligen hemma klockan halv 5 när solen började gå upp. Inte visste jag att det skulle ta 2 och en halv timme för att köra hem 4 pers. 
Men som plåster på såren fick jag 700 spänn, inte illa. Kanske ska bli taxichaffis, svart så klart, man verkar ju tjäna ganska bra. Något till nästa år kanske.

Btw pappa kom inte ihåg att jag hade väckt honom inatt. Det luktade ganska mycket sprit i bilen på vägen hem.

Snart är det grekisksallad hos m&m

Årets vekling

snart ska jag till södertälyeah och hämta bilen för atts en köra morbror och pappa till den årliga zingo festen. Den dagen på året när emdelåldersmän dricker sig fulla och beter sig som små killar igen. En gammal tradition dom har.
Zingo är ett pris för årets "vekling"och min pappa har fått den en gång. Den som vinner ordnar nästa års fest. Iår är det i stocksund och nu börjar det bli en tradition att jag kör dom till festerna.

Just nu är farbror från Gotland hemma hos oss och snickrar, här ska det minsann bli fint till sommarn. Nu kan vi sola på tomten, vilket vi inte kunde innan för den j*vla granen som skuggar allt.

Varje helg får jag sms från nåt ställe som heter Ice sthlm på norrlandsgatan, dom vill att jag ska komma dit. Varför vet jag inte, har aldrig varit där eller hört talas om det.

nu ska jag dricka te och titta på Betty
XOXO


aaargggh!!

Tittade på Talang i fredags och det va nästan (nästan) att jag blev lite tårögd. Den pianospelande tjejen som inte pratar svenska ska lätt vinna. Va hemskt att inte ha ett hem, ingen familj, inget uppehållstillstånd. Nu verkade hon ha en fosterfamilj som hon bodde hos och som hjälpte henne. Man märkte verkligen hur desperat hon va och hur mycket hon älskade sitt piano.
Vissa har så förutfattade meningar om invandrare, bara för att man kommer ifrån ett annat land behöver man inte va tjuvar eller oduglingar som bara lever på socialbidrag, en viss gbg släkting sa i julas att på tunnelbanan finns bara brottslingar och invandrare. Det finns en del saker man inte säger och det är en av dom. Ordet neger tycker jag är det abslut fulaste ord man kan säga. Eller att kalla människor med olika hudfärger för olika raser är så fel. Har vi inte kommit längre från Hitlers lilla drömvärld än så?
Folk dödar varandra i andra delar av världen, folk som kommer ifrån samma land dödar varandra för vad? Vem som har rätt till just den byn eller den skogen eller den sjön elelr what ever. Varför kan inte palestinier och israeler leva tillsammans, deras krig om marken kommer nog aldrig lösas.
Det är så onödigt att hata när livet är så kort, det är så onödigt att göra något som skadar ens egen hälsa när livet är så kort.
Beroenden är så onödiga. Pappa har slutat snusa för femtielfte gången nu. Just nu har han ingefära under läppen istället för giftigt nikotin just för att ha känslan av att det finns något där.
Det finns inget barnligare är att röka, det finns ingen anledning till att röka. En viss annan släkting röker också och har gjort det i säkert 50 år. Hur mycket ångrar man inte den första ciggen när man 50 år senare knappt kan andas själv? Va det verkligen värt det för att va lite tuff inför kompisarna. För vad är tufft med cancer och att dö i förtid? En självisk sysselsättning.

Nu får det bli ett Ugly Betty avsnitt så jag blir glad lugn igen.

Stone Sour - Zzyzx Rd

finns det ens nån anledning att inte lyssna och älska. nej tänkte väl det. do it

I don't know how else to put this - it's taken me so long to do this
I'm falling asleep and I can't see straight
My muscles feel like a melee - body's curled in a u-shape
I put on my best, but I'm still afraid
Propped up by lies with promises - saving my place as life forgets
Maybe it's time I saw the world
I'm only here for awhile - but patience is not my style
And I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
Did you really think I wouldn't see this through?
Tell me I should stick around for you, tell me I could have it all
I'm still too tired to care and I got to go

I get to go home in one week, but I'm leaving home in three weeks
They throw me a bone just to pick me dry
I'm following suit and directions, I crawl up inside for protection
I'm told what to do and I don't know why
I'm over existing in limbo,  I'm over the myths and placebos
I don't really mind if I just fade away...
I'm ready to live with my family, I'm ready to die in obscurity
Cuz I'm so tired that I got to go

What am I supposed to hide now? What am I supposed to do?
You still don't think I'm going to see this through?
Tell me I'm a part of history - Tell me I can have it all
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go
I'm still too tired to care and I got to go

Don't tell me cause it hurts

awesome

Jag har fått höra lite teorier om hur tandkrämen ligger i förpackningen, de va en väldigt bra fråga för flera undrar nu hur det ligger till. Tänk att det skulle vara en sån intressant fråga. Att köpa en helt ny tandkrämstub bara för att klippa sönder den känns lite onödigt så det får bli en begagnad förpackning. Enligt pappa ligger tandkrämen med ett tunt plastlager imellan varje färglager. Men det kan ju inte va sant, då skulle ju plasten gå sönder när förpackningen börjar bli tom och alla lagren skulle blandas. Även om tuben nästan är tom kommer det ändå ut randigt.

Min nya kärlek är oliver med olika fyllningar, speciellt vitlök och ost. mums Bra mycket nyttigare än godis och nästan godare också. En annan craving är inlagda vitlöksklyftor som finns i delikatessvagnen på ica.

Fy Cedric spydde precis över fönsterbänken, hon kanske kan lära sig att tugga maten nångång. När man är ensam hemma kan man låtsas att man inte såg det och låta någon annan städa, men hur mysigt är det när det börjar torka.... usch nu blev det äckligt

Här händer det

An någon konstig anldning vill inte detta komma med på förra inlägget
Dagens irritation 1: Jag hatar när nätsidor/tidningar har rubriker som "Här spottar Andy Dick Filip i ansiktet" (på 5:an) som att det bara är på deras sida man kan se det, att han gjorde det bara för femman.
Dagens irritation 2: När det står fel i tvtidningen, jag vill se Vänner men istället kommer Frusna män söker kärlek som jag redan har sett. Inte för att jag inte har sett Vänner som har visats i repris runt 100 gånger.

Jag har fortfarande inte sett Körslaget men kan väl tacka Gud (vem det nu är) att jättebebisen Brolle inte vann. Jag sa faktiskt att Cans skulle vinna efter första programmet, nån som inte har grinat ut i tidningarna över några löjliga sms.

Nu va Seinfeld slut, dags för Criminal Minds. Bästa stället att stanna på när man har punktering är inte på en mörk skogsväg i regnet, speciellt om man ser syner

Kor - Domesticerade klövdjur

Nu när jag är inne på konstiga tankar ska jag kanske berätta om den som jag har funerat på i några år. trumvirrvel...
Varför heter det ko och tjur? Det finns ÄLGko och ÄLGtjur men när det kommer till vanliga kor/tjurar som står i en hage och säger muuu vad heter det djuret. En ko och en tjur är väl samma sak. En tjur är ju ingen ko även om man säger ko när man ser en och inte vet om det är en kille. Sen finns det ju kviga som är en ko som inte har kalvat.
Mamma säger att det heter boskapsdjur men enligt wikipedia heter arten nötkreatur så man får väl anta att det är rätt, men är det namnet på djuret då. Inte något vidare fint djurnamn i så fall. En kanin kan ju inte va en art känns det som det är ju en djursort, en art är alla miljoner spindlar som finns som inte ser likadana ut.
Man säger ju inte min nötkreatur Ulla heller man säger ju sin kossa Ulla.
Nåt lär man sig varje dag.

Intelligensnivån på den här bloggen sjönk just under marken.

Nu Seinfeld där blir man nog normal igen..

XOXO

Jag, min terrorist

busy busy busy
Lördag - solsken och 25 grader hela dagen. vaknade/blev väckt av vår egen Humla som tyckte att det va en bra ide att lägga sig på min hals. käkade frukost på vår nya veranda i stekande värme utan nån som helst vind. sen gick vi ut och röjde på tomten, för att kunna gå med gräsklipparn måste vi ta bort alla kottar och pinnar annars går klipparn sönder så det gjorde jag. Våra j*vla grannar har en flera granar som tar bort all sol från vår tomt så pappa brukar slänga in alla kottar som hamnar på vår tomt in till deras så det gjorde jag, som den lilla terrorist jag är. Kärringen kom såklart ut och frågade vad jag höll på med. "ger tillbaka era kottar för här vill vi inte ha dom" kaxigt va, men jag va livrädd på insidan. Hon berättade att hon hade tallar på sina grannes tomt som fällde kottar på hennes tomt som hon mer än gärna krattade men att det va jobbigt. Sen kom pappa fram och det blev lite inte så glad disskution. Jag va tvungen att gå iväg för att inte säga nåt elakt. tydligen vågar kärringen inte va på tomten för att hon är rädd att vi ska hoppa på henne om granarna, vilket vi har gjort 3 gånger på 11 år. Det är inga små granar heller, 30 meter, och där vi bor är det enda stället där det finns så höga granar i området. "Men dom är ju så fina, jag vill ha som en liten skog, dom är ju 100 tals år" tjatade kärringen. En gran är klar att tas ner efter 80 år, vill man ha en skog får man väl flytta till en. Granar så höga hör inte hemma  i ett bostadsområde. Så nu ska vi titta en extra gång på tomtgränsen, en del av granen ska tydligen vara vår, och sen köpa nåt slymedel som förhoppningsvis ska ta död på den sen.

Klockan 4 åkte jag på min första golfrunda, inte minigolf. Gissa hur lång tid det tar att ta sig runt en golfbana? 4 timmar, vi missade Körslaget!!! Katastroff även om rätt kör vann. Cans all the way! Jag spelade inte utan gick bara med som ett fint sällskap, och så vad det ju sol så lite färg hann jag få också. perfekt.

Söndag - dag två med trädgårdröj i solsken och värmebölja. klippte gräs, körde med trimmer och planterade blommor. Jag lyfte på en sten och under va ett Gråsuggebo. Så j*vla äckligt det kröp i hela kroppen efter.
Missade reprisen av Körslaget också!
Till kvällen åkte vi till ThaiBoat på Söder. En thairesturang på en båt med sand och solstolar, väldigt poppis tydligen. Gissa vem jag såg där? Fares Fares (snyggare i verkligenheten) och Sofia från postkod. Riktig kändisspotting.

Update
Dagens CSI. Sen när blev gothic översatt till depprock? Just asking.
Från Grissom till Agyness och den är verkligen bra. Vissa borde hålla sig till en sak medans få lyckas med allt.

XOXO

The mysteries of life

När det händer massor mellan öronen, hakan och himlen kommer ibland en del lite annorlunda tankar.
Hur fungerar randig tandkräm och kaviar? Hur ligger den i tuben, ligger den i lager, för blandad kan den ju inte vara. Hur kan den komma ut fint randig om all ligger i samma tub?
Note to self: för att ta reda på detta ska jag köpa en tub för att sen dela på, då måste man ju se hur det ligger till.
Varför heter det rusingstrafik när allt står still?
Varför torkar inte superlim i tuben? Är det för att det inte finns något syre där inne?
Jag trodde Karlssons klister va en myt som bara fanns i Pippi Långstump, tills jag en dag förra veckan tittade av misstag på limmet där det stog det. Minsann man lär sig något varje dag

Från en sak till en annan eller sånt man trodde när man va liten. Att Öland va ett land där alla drack öl. Att i hjärnan satt det en gubbe (som såg ut som Einstein) som tryckte på knappar och bestämde va jag gjorde. Att häxan från Askungen Törnrosa (hon med hornen) bodde bakom min säng (jag hade en hög säng med skrivbord under med utrymme till väggen) så jag va tvungen att titta hela tiden så att hon inte va där.

Dagens egostund är slut
Nu är det Gossip Girl, där nån kommer ut ur garderoben.. och jag vet vem!!

XOXO

Not my kind of tea

Tror jag har fått nackspärr, det gör apont, kan inte vrida huvudet

Vår gamla akutkatt Chester har kommit tillbaka till katthemmet. Kommer ihåg att vi va tveksamma på hans ägare som aldrig hade haft katt innan men nu hade en honkatt som va väldigt skygg och gömde sig under badkaret. Chester va inte den tamaste heller. Så nu är både Chester och hans kompis Mirscha tillbaka. En misslyckad omplacering av 14 (även om 2 fick stanna) är inte så illa

Nästan alla majs helger är planerade. Länge sen det va så. Helgerna brukar vara oplanerade med en del spontana saker
i helgen - ev. partEY i norrköping
16 maj - nånting va det. brukar va så när man är gammal och grå. minnet är inte det bästa. I'll be back
23 maj - 70 års kalas för Essie
30 maj - black & white cruise
14 juni - 50 års kalas för Lelle

Fick höra något helt galet i torsdags. Vatten som man köper på flaska är dyrare än bensin. En 1l flaska vanligt vatten kostar 18 spänn, 1l bensin kostar 13.
Vart är världen påväg när vatten är dyrare än bensin?

Update
Gissa vad smidigast av smidigast just gjorde. välte en värmd tallrik med lasange så att allt hamnade på golvet. duktigt. Hade nån filmat det och sen spelat upp i slowmotion hade det varit en perfekt scen i en komedi.
Samma sak hände i lördags när jag skulle bära iväg en gammal blomma hos m & m, snubblade och va riktigt nära att störta i marken, men höll ändå kvar i blomman som om den vore ovärderlig. Blomman va viktigare än att ta emot sig.

Planes, Trains & Automobiles 
Fuck


Long time no see

Long time no see

Onsdag 30:e Maj Valborg Lyssnade en massa timmar om mcdonalds med Hanna, Frida och Jessika. Människor som jobbar på där har inget annat att prata om men vad gör det, jag vet nu allt om donken.

Torsdag 1.a Maj Skansen med la Enskede familia som hade 3 väldigt söta björnungar och lite andra djur också. Såklart va vi där den tiden på dagen när alla djuren skulle sova, vi såg inga Vargar som man brukar se, inga Lodjur och inga Järvar (men dom ser man ju ändå aldrig) Men väldans fint väder va det, varmt och soligt hela dagen som avslutades med middag (grillad kyckling med tzatsiki) och krocket (som jag inte va nå vidare på)
        
  

Fredag 2.a Maj  vaktavlösning på Drottningholm med pågående och avgående vakter.
 Brorsan gick på direkt annars hade vi nog inte fått några bilder. En vakt får inte prata eller leva, bara stå där som en vaktande staty.
Den som ser honom i mängden får en kaka.
PS. han har gröna kläder

  
           
             
Till kvällen blev det Quarneval (som man får gå på om man har en Bruxanvisning) på KTH och Sophiahemmet med Elin.
Billig cider tycker vi om, ännu mer när det finns rullstolar inblandade.
Snäll som hon är fick jag campa i hennes inte så lilla säng. fint

Lördag 3:e Maj målning och lite annat trädgårdsarbete hos m & m.
Nu är det Körslaget där Brolle åker och Cans vinner. Fel!!
Ska man rösta på den bästa kören eller den gnälligaste ledaren? Lotta åkte ut, Lotta som va näst bäst. Brolle den gnällspiken fick va kvar varför? Han har ju bara grinat i tidningarna hela tiden. Nej fy nu röstar vi Cans till seger.

XOXO

RSS 2.0