Dagens

humör: nöjd men trött
borde: köpa en miniräknare och almenacka
frisyr: uppsat så gott det går med kort hår
klädsel: svart byxor, mörkgrön tee och svartkofta
planer: skola, köpa miniräknare, böcker, almenacka. tur att jag har presentkort
materiella vill ha: busskort. börjar bli dyrt att åka bil till skolan
längtan: spring cruise snart
fundering: när kommer csn
beroende: apelsiner
tråkigaste: inget på tv
personer: Mare för alla puckon i kylen, Kejnoo för låten
roliga: vänner såklart
låt: group 1 crew - forgive me 

                                                              
                                                                          Lucia Cruise 2007

                                                     
                                                          

officially legal - twentyone baby

Yes jag fyllde ju år för en vecka sen, vilket firades i helgen.
I fredags va det middag och utgång med tjejerna. Första gången det bara va vi 4 tillsammans.
Av Karin fick jag en nostalgiskiva och en jättefin tavla. Tack. Vi klunkade i oss min studentchampange som va sådär, har druckit bättre, typ pappas ryska "roséchampange", till vår grekmat. Kycklingspätt, med bulgur och tzatsiki. mums. Sen när vi va lagom berusade åkte vi och mötte upp Hanna på tåget, som lärde oss något nytt,
Kvistfritt kvastskaft. säg den fort.
Vi åkte först till 54 men där va det 25 gräns. Så tunnelbanan gick vidare mot Viper. Men eftersom vi inte är 18 så kände vi oss lite utanför fram tills det blev dags för hardstyle. de va vilt tyckte vi och 10 andra som dansade bort hela middagen. Resten satt och surade. I 20 minuter va det urkul tills dj´n började spela reggea, hur dansar man till det?
I lördags kom la familia hit. Tydligen sitter Lelle K och spanar på mig när jag går till bussen för han tyckte att jag behövde en till halsduk till min svarta kappa... Det är nog det värsta med att bo så nära la familia dom kan spana på oss. Mormor brukar titta efter min bil på parkeringen och Lelle K spanar efter mig på gatan. Men det är också skönt att bo nära, speciellt när jag har viljat flytta hit i 12 år.
Men i alla fall så gjorde vi moussaka och gino till mat. Min moussaka va inte riktigt klar men den va god ändå. Gino är en av de godaste efterrätterna någonsin. Varför ska alltid efterrätten ta slut medans den vanliga maten räcker i flera veckor. Alla vet ju att efterrätten är den som är godast. När alla sen hade gått tittade vi på I'm legend. 90 bortslösade minuter av mitt liv. Den va USEL, riktigt dålig.
Juste för pengarna jag fick köpte jag en byrå (malm) på ikea. Har man mycket kläder så har man.
Well ciao for now

Hello sunshine

I'm back
Idag skiner solen över Salem. Vi har nu bott här i 4 månader precis fast det känns som en evighet. Hos pappa så har vårt "nya" vardagsrum äntligen blivit klart. Om man nu kan kalla något som vi har hållit på med i 7 år för nytt.
I går såg jag Candy, en film med Heath Ledger, så sorgligt det som hände honom. Australiensiska är en sån fin accent. Jag älskar ordet accent, det är så mycket finare än dialekt.
Undrar hur svenska låter för någon som inte förstår språket.
Nu har Tina fått pengar för nästa kryssning som är om 1, 5 månader. ååå inte långt kvar nu, och vi längtar. Den här gången ska jag va ordentligt klädd och med dextrosol, vill inte missa morgonjumpan den här gången. Så ont som man hade i fötterna förra gången så behövs riktiga skor. vi ska dansa som att det inte finns någon morgondag.

Nu ska jag snart tillbaka till skolan. Mitt schema är så skönt. Måndag 13-17, Tisdag 10-12 och 15-21, Torsdag 10-12 och 15-21. Precis lagom med 3 timmars hål så jag hinner åka hem och äta och glo runt lite på datorn.
Nu har jag väntat i  en och en halv vecka på CSN. Hur lång tid ska det ta? Har ingen lust att ringa dit då man får sitta i kö hela dagen.


RSS 2.0