The end of neger och president

det blev ingen gladkaka idag. Blev en sen födelsedagsmiddag på jesses istället.
En snäll som bara den George gav mig en bit rulltårta. Vet inte om jag kommer sakna jobbet, det är mer personerna som finns där (vissa mer än andra). Vem ska jag nu spela neger och president med liksom?
Kommer sakna alla med roliga smeknamn, kom en ny syrian från adecco i onsdags, han ser ut som en lägerfånge och är ganska läskig. Pratar med sig själv och har ganska så förstora kläder..

Nu ska jag måla naglarna och sen sova. Klockan ringer tidigt imorn och då åker vi till tyskland och q-base. tjoho. Sommarens första semester (om kryssningen inte räknas)

Trött som bara den
natti och auf wiedersehen

I like big butts and I can not lie

Intresseklubben antecknar inget nytt har hänt
Sista dagen på fredag. Förväntas det gladkaka (en viss gröntröja/syrian kunde inte säga kladdkakka så det blev gladkaka istället men det funkar ju det med) av mig då.
Istället för att veta vad alla heter har vi egna namn på en del. "Happy guy" som går runt och ler och skrattar för sig själv. "Pregnant guy" en adeccogubbe som ser ut som att han är gravid sen finns det "Pregnant guy 2, 3,4" också. "Big butts" killen med den gigantiska häcken.
Röda faran/jetplanet/DC9:an är såklart bättre-än-porschen golfen, hur kunde jag glömma.

Nånting
för mig
eller denna kanske
Kaboom?
Yes Rico, kaboom

still alive

ingen zombie här inte

faster Anna och fasters kusin, svägerska och en kompis va hos oss i helgen. alltid lika kul när man träffar henne, det går ju alltid ett tag imellan då hon bor en bit bort (göteborg) Jag har inte träffat någon av alla svägerskor, kusiner eller kompisar på 10 år eller när det nu va som Anna gifte sig.
På tiden det tar att åka dit kan man lika gärna flyga till grekland så nära är det.
Aja dom kom till oss för att "göra" stockholm. den stackars kusinen bor ju i skåne där allt är platt och fullt av kor. Men snacka kunde hon. scheisse. Annas göteborg familj ville också se den svenska huvudstaden
Tunnelbanan i malmö heter citypendeln. yes det finns tunnelbanor på fler ställen än i stockholm.

I lördagskväll va det kusinvaktning. Blivande ex-faster (som flyttar denna vecka) skulle springa midnattsloppet och behövde någon som kunde vakta Ajja och Gutta. Snäll-som-bara den -kusin ställde upp som vanligt.
Hur man än säger att det är för mycket pengar så får man ändå mer bara för att man sa det.
Fick 600 när jag körde(eller åkte med när farbror skulle till gotland) hans bil hem från nynäs. det va fullt i baksätet (om det nu finns ett sånt på en VW liten lastbil eller buss som farbror kallar den)
1100 lätta slantar blev helgens och torsdagens plus i kassan. tjoho

men nu är det sovdags för en timme sen
tjing



Konstigt det kommer bli nu när man inte längre kan säga att man ska till Hans & Pernilla.

Q-Base Festival 2008

I'll be there

Tänker inte säga vad det kostade men rena rånet. En smäll på käften.
Får bli nudlar och ketchup ett tag framöver. smarrigt


Gladkaka på en fredag

yiihoo OS har börjat men med tråkiga sporter. Men snart börjar nog friidrotten och simningen som är det roligaste

Allas vår Anka har nu slutat på jobbet. Eller han har ett annat namn men säger man att "i Vagnhärad finns det inga badkar" så får man ta lite retning med ankljud, såklart på rasterna när allt kul händer.
Det började med att en viss Svältåsen började säga att Ankan badade i sitt badkar med en röd liten gummianka som pep när man trycker på den och en liten båt som han har broöppning till, sen kom ljuden. Svältåsen gör ljudeffekter till allt och härmar oss andra också. skitkul tills han börjar härma en själv, speciellt när man skrattar. Tydligen lutas jag framåt och skakar med axlarna (och låter som att jag kvävs men det va ju inget nytt) Han började trycka med handen runt "gummiankan" och lät som en anka, sä jäkla kul.

Nu har jag laddat upp med mina favoriter finskaryssen (koskenkorva) och engelskaryssen (smirnoff ice). Lilla lilla Hanna fyller ju systemet idag. grattis på den


It's the hobbyturk

Jag är en hobbyturk enligt vissa. En hobbyturk är man tydligen om man gillar att använda arabiska ord. Skulle bara veta vad kesachta (stavning?) betyder, inget för känsliga öron precis.

Har just varit på heron med mor och sett Batman the dark knight och den va bra (vill skriva fem a:n på slutet men eftersom jag inte är 14 så låter jag bli)
Christian Bale är min drömprins och nu är även mamma övertygad om att han är fin för ögonen.
Hade han bara låtit bli att krasha den splitternya och ursnygga Lamborginin hade jag varit helnöjd.
Allt snack om att Heath Ledger skulle få en hedersoscar för Jokern är jag helt med på, han va lysande eller perfekt är kanske ett bättre ord för rollen då den va ganska mörk (eller sminkad)
Den får A A A A av fem. Minus för den krashade Lamborginin såklart. Om det absolut ska krashas bilar så har jag en frivillig bättre-än-porsche att erbjuda till högsbjudandem eller den-röda-faran som den nu heter.

Nu är det sex and the city the movie som gäller.
Stog bara ut/hängde en halvtimme med i'm not there. Mer förvirrande film får man leta efter, inget att rekomendera

just in

"Hej, Maria kommer inte med ikväll. /Å"

Vilken tur eftersom jag inte känner någon Maria eller någon Å för den delen heller.

chanchito


Jag har inte ens suttit ordenligt vid en dator sen den 26 juli, ändå har jag inte gjort något intressant. Vaktat katt/hus i nästan två veckor. fast så mycket kattvakt blev det ju inte, kattskrället kom in 10 minuter innan jag skulle till jobbet igår. det va väl ändå på tiden, hon kommer bara in för att äta och sen ut igen.

På jobbet händer det lite mer, på rasterna i allafall. Vi spelar neger och president som aldrig förr. Ibland vinner man och ibland inte.
När det verkligen händer grejer är på lunchen när vi fantiserar och drömmer högt om att jaga en viss person (johan) som cyklar till jobbet, på skoj såklart, det är ju inte som att vi hatar stackars Johan precis.
Egentligen är det en viss Linda som tydligen kör väldigt dåligt som skulle råka köra upp på gångvägen och nästan köra över en viss johan som skulle trampa ut på en åker, väl på åkern skulle han fortsätta trampa rakt in i en ko...
Eller vi trodde att det va fantasier tills i torsdags när dom (inte linda utan två andra som råkar bo i Svältåsen/storvreten) verkligen hade jagat stackars johan på gångvägen med hellyse och tuta. Och jag missade det. Det hade tydligen sett väldigt roligt ut. Stackarn hade åkt ut på vägen och trampat som en galning.
Inte konstigt att han va ledig igår, vågade säkert inte komma till jobbet.
Man måste nästan va där på lunchen för att fatta hur kul det är.

Jag har börjat fjälla, det är inte som att jag har solat så där överdrivet mycket. hela söndagen förra veckan, inte så tt jag brände mig. Men nästan en hel vecka efter har jag börjat fjälla. Måste man inte bränna sig och bli röd först.

Idag vaknade jag 13:39, det har aldrig hänt förut. Eller en gång vaknade jag halv fyra men hade då varit uppe hela natten.
Jag somnade ju för tusan tolv igår, eller egentligen ännu tidigare, hade hyrt film (i´m not there) som jag såg på i en kvart kanske innan jag somnade.
Hela förra helgen och den innan också har jag vaknat vid fem och trott att det har varit vanlig arbetsdag, men som tur är har jag somnat om igen.

Ska väl göra ett till försök med den där filmen nu när det regnar och allt.



Tydligen säger man inte chichito som jag trodde va liten gris, man säger chanchito. Chichito är tydligen inget ord utan två sammansatta. Så vi säger att det betyder människogris istället.

RSS 2.0