I'm passed out in your garden

Några timmar grillning i solstolen med vattenspruta och fin musik i öronen.
Redan som barn va jag smartare än min omgivning och visste att om man ramlar får man ärr. Mina knän är i princip ärrfria, vilket mamma så fint påpekade med avundsjuka i rösten. Balansen kommer från Holmbergsidan liksom brunheten. Kalderénsidan blir mer röda. Fast jag är någon blandning och blir mest grå med simhud mellan figrarna. Mycket vackert.

På tisdag är det en stor dag för alla salembor. Kungen och hans fru kommer hit. Dom valde en bra dag, det ska regna och bli 13 grader. Skoj.

Leaving me stranded all in love on my own

En dag med sol precis hela dagen. Runt halv 3 kommer solen runt huset och vi får sol på balkongen. Jag hann med 1,5 timme kroppsgrillning innan det blev en runda till Huddinge sjukan igen. Snart kan jag gå med förbundna ögon från parkeringen och ändå hitta till infektionsavdelningen känns det som.
Vi köpte mat från grekiska kolgrillen påvägen. Så gott. Som vi sen åt efter att avdelningens privata hovmästare (en patient) fixade ett bord till oss i solen med glas och vittvin (vatten).
Imorn lunch/middag hos m&m. Kycklingsallad enligt ryktet. Jag tänkte snickra ihop en äppelpaj att ta med. Det är morsdag vi firar, något ska man väl bidra med.

Mitt nya beroende
Kings of Leon - grymma live
Hela senaste skivan är grym.

Closer - gosh. magi. "Stranded in this spooky town"  får mig varje gång


Yes please

Nej mormor, det va ingen råtta.
Påväg till ännu ett besök på huddinge hospital såg jag en audi r8. En metallicblå råtta. så vacker.
Ingen bil jag skulle säga nej till. Kan se mig själv bakom ratten. Så om någon har nån miljon över...
Äsch imorn köper blir det jag som köper en trisslott.

ciao

Kriskriskris

Dagens

Idag vaktade jag Alfred och Gustaf. Så mycket vakt är det inte, dom är ganska snälla. Så skönt när dom börjar få hjärnor (eller hur man nu ska beskriva det)
Billös som jag är fick jag låna Hans Volvo. Det är alltid en upplevelse att försöka ta sig ner för hans uppfart. ingen rolig upplevelse. Dålig sikt med nedförsbacke och stentrottoarkant hela vägen ner. Fruktansvärt.
En runda till Pelletäppans tennis för en av de tråkigaste timmarna i mitt liv. Titta på när Alfred spelar tennis. Han kan verkligen spela men det är så grymt tråkigt att titta på. Ännu tråkigare va det att titta på när Michael sköt i Svältåsen.
Hans är ingen mästerkock och kan, enligt Gustaf, bara göra prinskorv, köttbullar och pepparkakor.
Dagens middag blev därför pizza till smått och salladsrulle till mig på Stockholms (kanske Sveriges) bästa pizzeria, Gula Villan som känns igen med en gul villa. Lätt som en plätt
När pappa fick sin 40 års kris köpte han MG'n och Mustangen. När Hans krisar fixar han botox och tatueringar...
Hur kommer min kris bli?

Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man vill vara

Dagens trudelutt
se nu vad du har gjort

Dagen spenderades på huddinge hospital hos Elin närmare bestämt pressbyrån/cafét och sen på balkongen hemma.
Blåste som attans men lite färg har jag nog lyckats få. Blekhet på kryssningen gå ju inte. Kryssning om en vecka! Ha! Jag har beställt sol och värme. Inga speciella kläder denna gång heller, mina skattepengar ska gå till csn och solen. Kanon kul!


I onsdag till måndag hade jag och Hummi-Humlan semester från världen. Jag hade planerat att grilla mig själv på altanen men självklart fanns det ingen sol utan regn. För att göra saken ännu bättre var jag billös också. Att gå i regnet till affären är ingen höjdare. Att gå hem är ännu lägre, då man måste släpa på det man handlade. Hade solen varit framme hade jag kunnat cykla... Vilka problem. 


Och skällande och ylande grannhunden är tillbaka. Att dom jävlarna (grannarna) inte lär sig. En hund som inte gör annat än skäller och ylar i 9 timmar ska inte va ensam. Speciellt inte i 9 timmar. Igår kom dom hem klockan 11 på kvällen. Att sova med en gråtande hund är inte så lätt. För det är det den gör, gråter.

Igår hade den lyckats ta sig ut på balkongen och hade enligt en annan granne försökt hoppa över räcket. Munkorgen som den har för att inte skälla hade åkt iväg från munnen och hängde runt halsen istället. Det hemska är inte att hunden låter utan att den är ensam i flera timmar. Låter hunden i morn ringer vi polisen eller störningsjouren. Djurplågeri I tell you.

FYI
Mitt aloe vera-läppsyl is the shit.
Såklart, så dyrt som det va.


Granntrivsel

Kära granne på matilda jungstedts väg 31
Du vet inte vem jag är, men jag vet minsann vem du är.
Tänkte bara påminna dig om att det är dags att ta ner julbelysningen.


Feg som jag är väntar jag tills det är mörkt med att lägga mitt lilla brev i deras brevlåda undertäcknad anonym of course
Vill helst undvika att Grannfejden ska komma hit
Men för att vara snäppet bättre än tanten med hundarna igår så vet jag att det heter pitbull inte pitburger.

Dagens låt

Var e Fjant?

Efter kommer såklart "Här mamma".
Har haft den raden på skallen i något år nu utan att veta vart jag hört det. Men nu så. Trolltyg i tomteskogen såklart.


Det tog ett tag men nu är jag fast

In the life of a cat

En helt vanlig dag i en helt (o)vanlig katts liv
Tänk i Repeat
  
Äter lite.


Sover lite.

 
Ute lite.
 
 
Sover lite till.
Men för lite variation funkar även en stol
.

babyface

aloe vera-kväll igår hos moster. Mitt ansikte är nu lika mjukt som en bebisrumpa. Kanske ännu mjukare.

     

It's the guppi

Vaknade igår av att mina läppar va alldeles uppsvullna. Nej ingen har varit på mig med restalyn medans jag sov. Har ett nytt läppsyl som kan va problemet.
Kände mig så stolt igår när Norge vann, inte för att jag röstade. För det gjorde jag inte. Men äntligen va det en bra låt som vann. Hade inte varit fy och stön om Ukraina hade vunnit heller.

Dagen spenderades som en söndag ska spenderas. På altanen i solstolen. Ser en antydan till solbränna. tjoho.
Vi har bara sol fram till 3 när solen försvinner bakom grannens jävla granar och tallar. Vill man ha skog får man väl flytta till en skog inte till ett villa område. usch. Nån dag står vi där med motorsågen. Ser framemot dagen när gran(n)helvetet ligger i brasan.

Veranda, terrass eller altan? Dagens kunskapskoll
Vi har en veranda och en altan. Har trott att det va samma sak innan. Men nu jäklar har jag lärt mig skillnaden. Vår veranda är inglasad i vardagsrummet. Nope inte det gröna rummet utan renoveringsobjektet som tog 7 år innan det blev klart.
Altanen hänger  från vardagsrummen och har inget tak. Det enda stället vi har sol på.
Nu känner jag mig så mycket smartare. Nobelpris nästa.
Nästa projekt: världsfreden

Nu ska jag och mina guppiläppar sova
Imorn ska det tydligen jegna så då måste jag leta upp ett pajaply

it's soligt

Söndag
Adidas hade sample sale på Hovet. Hela is-delen va full med bord och adidas kläder. Billigt som gatan. Ett par skor för 140 spänn. Väldigt mycket folk med kö bort till tunnelbanan trots att det inte hade varit någon reklam eller annonsering, spreds ändå. Vi fick varsin svartsopsäck vid dörren ochs en va det bara att slå sig fram. Väldigt utplockat. Försäljningen hade börjat i fredags. Det va tänkt att det skulle stänga kl.18 men ändrades vid 16 då allt tog slut.

Igår våldgästade mormor och jag Elin på sjukhuset. Som precis ätit klart kycklingcujy med jis och bjoccoli. Vi hade tänkt ta en pjomenad med det jegnade så det blev fika och patientspaning istället. Så kul att se dig glad igen. Stackarn har varit där, vad är det nu, 5 veckor?

Melodifestivalen igår. Ingenting stog ut. sverige va tråkigt att se och lyssna på. vad hände med ljudet? Killar ska inte ha vitkostym. Värst av allt va ändå Bulgarien. Herrejävlar. Det gjorde ont att se. Finns inga ord.

Nu ska jag jobba på min ickebränna
tjing

Tvärtomväder

Usch igår va det uselt väder. Comhem krånglade så vi hade ingen tv heller. Först på kvällen kom solen fram.
Idag, samma sak uselt väder och sol på kvällen. Hade tänkt inviga mina nya brillor med en promenix till skomakarn med mina farvoritdojjor som behöver klackas men himlen va alldeles grå. Kollade smhi och samma sak imorgon. Grått hela dagen och sol på kvällen. Dessutom ska det regna. Hallå jag måste till skomakarn. I regnet. Nej tack!

Är det för mycket begärt med fint väder? Me don't think so.

save some, spend some

Köper man något på rea så sparar man -mitt motto
Även om man inte skulle köpt det annars. Är något nedsatt från 1000 till 500, såklart man köper det. Jag menar man sparar ju 500 spänn. Kan ju lika gärna köpa två. Praktiskt.
En del kan inte glädjas med mig när jag köper något. Det första som frågas är Jaha vad kostade den då? Som igår när jag köpte något som jag har velat ha länge för mina julklappspengar (som jag fortfarande hade kvar, den som spar hon har) moahaha

Varmvattnet är avstängt och det sitter en lapp på porten, men jag vill inte gå ut och läsa. Ge grannarna en hjärtattack.

Fixade mina en-gång-i-tiden-svarta ballerinas igår. Kände att det va dags när dom hade blivit gråa. Nu är dom svarta igen och nästan som nya. Taking care of business

Drömmer numera om nördögonen clubmaster.

Lets enjoy it while we can

Vi våldgästade Pernilla, Alfred och Gustaf till middagen. Skenade in på kolgrillen innan. Bästa stället.
Gustaf tycker att jag sitter för länge och pratar efter att vi har ätit och tjatade hela tiden om att vi skulle göra någonting. Gustaf är 7 med lika mycket energi som ett helt kaffepaket. Killen kan inte gå, han måste springa.
Vi hamnade tillslut på golvet med twister. Smidig som ett kassaskåp skulle jag försöka slå en 7 åring i rörlighet och vighet... Gick väl sådär. Sen blev det nintendo wii super mario olympiska spelen där man måste göra allt själv och inte bara trycka på en knapp som vanliga nintendo. Va det ett 100 meters lopp så måste man springa som ett 100 meters lopp. Ett rikitigt träningspass. Hallå träningsverk.

Helgens anthem Van Morrison - Bright side of the road (Kan ju låtsas att det är han alla fall)

RSS 2.0