Usel backpacker

kommer ihåg när man va liten och ville klippa sitt hår själv. för vem har inte nån gång varit där med saxen och så har det blivit fult.
Sån va jag imorse, kände att luggen va lite för lång för att bli bra så jag drog tag i saxen i badrummet och klippte lite. Något för kort blev det kanske (halvblind på ena ögat där håret hänger mitt över) men helt fel blev det inte. Luggen är nu för kort för att sättas upp eller dras bakom örat så det blir att skaka huvudet som en häst för att få bort håret från ansiktet i någon månad, men jag känner att snelugg är min melodi.

Nu är det snart dags att sticka. Tjejer är verklgen dåliga på att packa, ska vara borta i två dagar men har kläder för en vecka. För vem vet jag kanske kommer använda den där tröjan som jag inte använt på nåt år som nu ligger nerpressad i väskan. Nu har man i allafall chansen.
Hemma igen på tisdag. tjiihoo

Töntvarning?

Kom just på att jag missar finalen imorn. Hur kunde detta hända? Jag valde att vara tredje hjulet över en EM-final. inte mycket slår en EM-final. shit vad har hänt.
Detta EM har inte varit så bra, bättre va det med EM 04 när jag såg nästan alla matcher med popcorn och dricka, nu är jag glad om jag lyckas hålla mig vaken genom första 45.
När det va VM sist hade jag en tönt-tabell med alla matcher jag måste se och alla som jag kunde se. En viss person va väldigt stolt, inte längre den enda fotbollstönten i familjen. I min tabell hade jag alla poäng i gruppspelen och placeringar och sen en lista på när alla lagen skulle spela. Lite roligt att ha koll på allt. Sen kom 4:an och ställde till det när Tjeckiens match (som va på min måstelista) helt plötsligt spelade på en tid som andra lag som inte va lika viktiga skulle spela på så att jag missade halva matchen. Va ju tvungen att åka och fixa en födelsedagspresent till mamma. Varför måste hon fylla år mitt i VM. Kunde hennes föräldrar inte ha planerat det lite bättre...
Mina barn ska fylla år på våren eller hösten när det inte finns något VM, EM eller OS i vägen.
När det ändå är töntvarning på mig så är Star warsfilmerna väldigt bra. Några miljoner fans kan ju inte ha fel. Tönt är väl ändå den som inte sett filmerna.

Till onsdag kommer mina naglar äntligen ha blivit rena lagom till att jag ska jobba igen. All smuts liksom fastnar och går inte bort, hur mycket man än är där med nagelborsten. Lite tröttsamt att måla naglarna hela tiden när färgen ändå nöts av på en dag.

Dagens anthem

Blixten slår inte ner två gånger på samma ställe

Spanien i final


Det luktar cancer

När vi skulle åka hem kom en snubbe in som luktade rök och vet inte var jag fick det ifrån men jag sa att det luktade cancer. Visst har jag inget emot att folk röker, ibland luktar röken tilloch med gott men inte en eftermiddag när man är trött och vill hem.

Nu är det fotboll där jag ska försöka vara vaken genom hela. Spanien - Ryssland då Ryssland förhoppningsvis vinner. Min gissning gick ju bra igår och nu känner jag att turen är med mig.
"Expert"kommentatorerna pratar som att dom verkligen vet vad dom pratar om där dom sitter i sin lilla kub mitt på kungsan. Jag ska också kalla mig expert.

Somnade och missade Vänner för en stund sedan och blev väkt av mamma. Livrädd frågade jag vad klockan va och när hon sa 8 blev jag ännu räddare. Herregud jag skulle ju till jobbet klockan 7, har jag sovit hela natten i soffan utan att hon väkt mig. Efter någon minut kom jag själv fram till att klockan faktiskt bara va 8 på kvällen samma dag och att jag bara sovit en halv timme, då kunde vi slappna av och hänga upp mitt nytvättade täcke som Gina gjorde nummer 2 på tidigare i kväll.

nu matc.h frammåt Ryssland!

Vad som behövs är en...

...tidsmaskin

fooootbooooll. framåt Tyskland!
Ryssland - Tyskland i final? Vill du har rätt eller vill du va lycklig. Jag vill ha rätt. Lycklig försvann när Portugal försvann
aaa skandal tillfälligt avbrott i live tv, bra jobbat. Avbryt matchen med!!

Update
Hade jag rätt eller hade jag rätt. Tyskland vann.

Frågan va vad är skillnaden mellan en syrier och en Asyrier och nu vet jag.
Tänk att kusinerna på jobbet är bra på att förklara saker.
En syrier är en person från Syrien medans en Asyrier är ett folkslag som lever utspritt i Syrien, Irak, Turkiet och Libanon (säkert något mer land som jag har glömt). Sen finns det ju skillnad på Syrianska och Asyrianska fotbollslagen. Asyriska är tydligen bra medans Syrianska är det inte. Så va det med den saken.
Nåt lär man sig varje dag, och det är verkligen så.

Nu ska det räknas Bään.
Mitt nya favorit uttryck för att sova


Sorry my darlings

jag har precis kommit hem från Heron, blev bjuden på bio av mamma. Sex and the City. förlåt jag vet att vi sa att vi skulle vänta men jag blev ju faktiskt bjuden.
Den va så bra som jag väntat mig fast nästan bättre. Hörde till och med några snyfftningar på slutet. Grina på bio, vem gör sånt? Not me people, not me. Har man svårt för att grina hemma i soffan måste det va ännu svårare att grina bland främlingar.
Den va väldigt mycket en film som man måste se igen och igen och imorn(!?)

Nästa vecka är det kvällsvecka som jag ser framemot. Sovmorgon så vi börjar 9. wiihoo. Tydligen är det lugnt och lite tråkigt efter 16 men vem bryr sig när det är sovmorgon.
Bättre-än-Porschen är tillfälligt lagat, tillfälligt som betyder att den kan pajja när som. När jag skulle åka hem va det en pöl under huven, den där rackans kylaren har läckt igen.. Påfylld med vatten och nytankad med bensin drar vi kosingen mot Nykvarn (och veterinären med vaccinering med tissarna) imorn

I all hast kom jag på att jag inte hade nån lunch tills imorn så det blev en laskbit och sallad med bulgur. Får se om det är gott. Lite jordgubbstårta från igår gick ner medans lasken grillades. fint

nu är det dags att räkna Bään
Tjing

Små tissarna har fått namn

inget rikitigt dop kanske men det behövs väl inte med katter
Den svarta killen heter Gino, som efterrätten, och den grå tjejen heter Gina. Fantasifullt jag vet. Vi tog i från tårna när det tänktes på olika namn, hade Jill som ett tjejnamn och Rocky på killen innan.
Dom charmar alla som träffar dom, men det är inga fotbollskatter. man hör ingenting under matcherna och textning på live fotboll funkar nog inte så bra. Det ska lekas med fjäderpinnen lääänge och högt. Den där fjäderpinnen är ganska så slut, alla fjädrar har antingen gått av eller blivit avbitna och en bra pinne är svår att hitta, många har bara en tunn och kort pinne som lätt går av.

Jag ska inte gissa en vinnare i EM längre, mina gissningar har ju inte gått så bra. Alla favoriterna har åkt ut. Tillbaka med Portugal och Italien.

Har börjat ställa klockan flera gånger för att inte vara så jättetrött när det äntligen är dags att gå upp. Första 4:45, sen 5 och sist 5:15. Nästa vecka kommer bli skön då vi har kvällstjänst och börjar 9-18 istället för 7-16.
Nu är det sovning på schemat.

Ciao

Italien-Tyskland i final?

Midsommar va intressant.. räcker med det

Jag trodde verkligen Portugal skulle vinna EM, men så åker dom ut innan semin. Hur?
Hade velat se Portugal-Italien i finalen men det kan ju inte hända nu. Mitt nästa stora hopp va Italien-Holland med Italien som vinnare, men inte det funkar heller. Vad blir det nu Italien-Tyskland kanske? Men som Ryssland spelade idag kommer jag väl inte ens få se Italien vidare alls.

i en värld av idioter


Natti

Tårta på jobbet är lyx

igår hade vi den största lyxen sen vi började på jobbet, vi fick tårta. tänk vilket lyx. Tårta direkt efter frukosten, dubbel rast!
Vi fick tårtan för att en tjej skulle sluta, en tjej som gör jobbet roligt. Hon hade ingen aning om vad vi skulle få eftersom rasisten bara sa att det skulle vara möte för PLA (vi) i matsalen, ingen annan hade nån aning heller. Det delades ut blommor och sen åt vi en god men gräddig jordgubbstårta från Maxi. smarrigt värre.
Hur lätt blev det att jobba vidare efter det med en gräddklump i magen, tur som attans att det va två timmar kvar tills nästa rast.

Nu är små kissarna här och det är inte en lugn stund, dom springer runt och hoppar och leker hela tiden. Igår under matchen (tyskland-portugal) kunde vi knappt höra något för fjädervippen som skramlade, men söta är dom ändå. Några namn har det inte blivit än, ingen passar. Namn som jag gillar gillar inte mamma och tvärt om. Än så länge är det lite griningt och fräsigt från alla katterna mot varandra men det lugnar snart ner sig.
Killen är svart som natten medans tjejen är grå med lite randiga ben, båda är väääldigt söta som alla kattungar är.
Vi hälsade på Chester och hans kompis Mirscha igår, Chester var vår akutmisse förra vintern men fick komma tillbaka till katthemmet när hans ägare skulle börja resa i tjänsten. Han har blivit en stooor kisse. Hade det inte varit för att vi har tillräckligt hade han och hans kompis fått följa med hem.

     
Chester och Mirscha igår

     
Chester som valp kattunge

Alla vet ju att när man beställer från donkens drive-in får man aldrig vad man beställde. så blev det igår. Vi beställde en chicken tasty meny och en vanlig tasty meny. Väl hemma fanns inte det vi beställde i påsen, utan en big mac istället för en pommesfritte. Vilket betyder att nån annan stackare fick en pommesfritte istället för en hamburgare.

Inga planer för ikväll, funtar på att ta kosingen till Enskede för lite gammal hederlig kattvaktning i vår nya soffa

        
Tjejen utan namn. Den sista bilden är mitt i en gäspning
Killen utan namn rusar runt som en gummiboll, ska försöka med honom senare.

Julmust på midsommar?

rasisten va ganska snäll idag. men vem är inte det dagen innan ledighet, jag va snäll som gatan.
snart blir det rena fina naglar, för att dölja all smuts som lyckas ta sig in fast jag har handskar har jag godisrosa naglar. nästan att man blir hungrig.
Dagen har gått väldigt långsamt, mellan kl 8-9 kryper tiden fram, samma vid 3 också när det bara är en timme kvar tills vi får gå hem.

Imorn är det midsommar vilket betyder ledighet, jordgubbar och lask, mina tre favoriter. Fattas bara julmust så skulle det va perfekt. Men julmust på sommarn går ju inte..
På söndag är det sex and the city premiär. Är det försent att köpa biljetter kanske. måste kika.

vid sju ska vi åka till katthemmet och hämta två små missar. superkul det va så länge sen vi hade kattungar, förhoppningsvis stannar dom ett tag. har klurat på en del namn när vi inte hade kattungar men såklart är de flesta glömda nu. En av ungarna vi hade va väldigt svår att hitta ett passande namn till, inget passade honom, men tillsist blev det Månster som vi kallade honom när han va namnlös. han va såklart inget monster men namnet passade.
nu är det en välförtjänt dusch och rena fina naglar

XOXO

Volkswagen - ett familjeföretag

Ett tecken på att man börjar bli gammal är när man somnar innan 9..

Fick i måndags veta att de flesta syrianer (vad som nu är skillnaden mellan en syrian och en asyrian är frågan) på jobbet är släkt, och inte på långt håll utan som kusiner och syskon säkert bor dom grannar också.  Min chef, vår chef, är kusin/brorsa med många. Han som anställde mig och de andra på vår avdelning, 3 nya sommarjobbare igår - 3 nya släktingar. Fick också veta att den största rasisten är inte en svensk som man kanske kan tro, utan en av chefens underchefer, en "gröntröja", en släkting. Han behandlar invandrarna annorlunda från svenskarna, mycket bättre. En chef ska inte behandla folk olika.
Mer falska människor att arbeta med får man leta efter, tydligen ska man inte berätta något personligt för nån av dom.
Arbetsglädjen har inte precis hoppat i taket sen jag fick veta. trodde mer innan att folk bara umgicks för kulturens och språkets skull men vad visste jag, klart man umgås om man är släkt.
Det finns en regel att under arbetstid måste man prata svenska, en regel som inte följs.
Volkswagen i Nykvarn är snart ett familjeföretag, fast det kanske är slut på kusiner innan dess.

Mamma kom med den underbara frågan igår. I Leasy-reklamen kommer en Peter och installerar tvn eller vad man nu leasar. Finns det bara en person som kommer, han måste väl i så fall ha en del att göra. Eller heter alla Peter och är det i så fall en regel att man måste heta Peter för att jobba där.
Det blir nästa uppdrag.

Dagens I-landsproblem: när det är kö till utskrivingsmaskinen vid 4 när vi slutar så man faktiskt blir kvar till lite efter 4. Man vill ju gå hem. Och sen är det kö för att komma ut till genom grinden till parkeringen. Brukar kunna åka därifrån fem-tio över 4 samtidigt som alla andra, en liten konvoj bort till motorvägen.

Irriterande småsaker

  • osthyvel och smörkniv som ligger i kylen
  • tandkrämsprickar på kranen och spegeln
  • blommor som får gula eller hängande blad
  • när toan inte är spolad eller locket inte är nerfält
  • garderober, skåp, dörrar som inte brukar vara öppna men är det
  • nagellack som flagnar efter bara en dag
  • naglar som skivar sig eller går av
  • mascaror som det står svart på men visar sig vara brun
  • fåglar som skiter på rena kläder
  • influensa, halsont, huvudvärk, feber, brytningar, stukningar, vrickningar
  • timlön som betalas ut en månad senare
  • folk som kör sakta framför en
  • folk som tar sin matvagn och bara stannar eller går ut framför en
  • folk som tuggar med öppen mun
  • folk som står på fel sida i rulltrappan
  • folk som trycker på alla knappar i hissen
  • folk som säger en sak men gör en annan
  • folk som tror att ananas heter anaaanas på engelska
  • folk som inte kan dansa eller sjunga men gör det i allafall
  • folk som lämnar tomma mjölkförpackningar i kylen
  • folk som tror att dom är ensamma och pratar högt på tåg/buss/tunnelbanan
  • folk som skriver anonyma inlägg
  • folk som inte har pengar/kort redo i kassan

Lelle K´s stora dag

klockan är två och jag är klar för sängen. kom hem för några minuter sen. Vet nu att det kostar runt 500 spänn från rönninge till enskede med taxi, bra att veta. Känns inte som att jag är i rätt tillstånf att skriva ögonen snurrar och ser höga ut men vad kan man göra annat än att sova, därför sladdar jag lite på bokstäverna. Ett inlägg kan inte kännas mer äkte som efter en riktig 50 års fest (inte min!). Kommer antagligen att vakna sju imorn som jag har gjort varje ledig dag sen jag började jobbet. Men ändå 2 timmars sovmorgon vilken lyx.
Festen va kanon, Lelle K (som elin såger och som har fastnat) fick många fina tal, presenter och vuxenponäng, bl.a ett från anna om att vi brukade sjunga/lyssna på gräva guld i usa i lelles gamla bil (BMW) som jag inte har något alls minne av, istället "Djungellåten" som vi kallade den ( en Sweet låt som vi lyssnade på en sommar på Öland för 100 år sen) eller "Hockeylåten" som va en annan, det va bara dessa låter som vi tvingade Lelle att spela hela tiden i hans gamla rostiga BMW.
Många presenter fick han, speciellt presentkort på bauhaus, en liten hint kanske...
Till middagen fick man gratis dricka (vin och vilket vin det va, jag dricker annars inte vin) och till dansen (lelles discoskivor) fanns det en bar där jag lyckades beställa fem Whiterussian och en Cosmopolitan. Efter det och ganska mycket lite vin så var kvällen räddad. Det finns en historia om min pappa och 10 blackrussians som är lite klassisk. michael, som hade glömt vilken det va, beställde en whiterussian men eftersom storasyster alltid vet bäst fixade jag en black istället (inte10!!) som han fick dricka upp. Jag och Mare försökte lära mamma Jumpstyle eller Lindy hop (som tydligen är lika) men det va omöjligt, men vi körde på i allafall (abba funkade finfint) man tar vad man har när lelle k ska bestämma musik
Nu är det en välbehövd sömntur som behövs sen är jag "frisk" igen-

Natti
XOXO
Lindy Hop (Jumpstyle fast med par)
Detta va så vi igår. haha. dancing queens

This is where the magic happens

Yes så kan det se ut på ett lager, på Volkswagens lager i Nykvarn allafall.
Egentligen får man inte fota, men eftersom jag är lite badass fick jag smyga runt med teflonen (mobilen). Och så blev det. Vad som händer på rasten är ingenting. Upptäckte idag att chocomilk är godare än chokladen i kaffemaskinen. Nåt lär man sig varje dag.

Bilder från min tron på rullbandet. Pallarna på bilderna till vänster skötte jag, ensam, kommer sova finfint inatt.
         
     

Snart är det 40 års tårta hos Hans & Pernilla

Gratis mat på jobbet är lyx

Vi hade sommarlunch, typisk svensk mat med lask (lax) och grejer, jag som gillar lask blev besviken - sliskigare får man leta efter.
Att det va lunch hade jag såklart glömt och hade med sallad som jag har haft varenda dag hela veckan, nyttigt värre. Sparar den tills imorn istället. Hoppas den är god då också.

Nu är det Hollywood Gigolo /slash/ sova med lite vatten-dyrare-än-bensin-flaska. Tycker vatten blir mycket godare om man dricker det ur flaska än glas. Känns renare, smuts kan inte följa med ner i flaskan när man är ute somd et kan med ett glas. Sen är min flaska så mycket bättre med pant och miljövänligt material såklart. Måste ju va lite environmental friendly, ingen onödig uppvärmning av färdigmat bara lite rumskall sallad så lunchen räddad.

Natti

Full fart

Igår efter att jag hade handlat på maxi med en sån där själv scanning fick jag så att i kassan skulle allt plockas upp och kollas så att jag inte glömt nåt. Självklart hade jag inte gjort det så jag fick en lott som pris. Och vann nästa hundratusen. Hundratusen people, det hade suttit fint. Fast jag kunde lika gärna ha vunnit 10 kr för lika nära va det. Men det känns bättre att säga att jag nästan vann hudratusen.



Salsa
Supertrendiga kläder

Mitt namn stavas Positiv

Vaknade imorse och va förbannad på allt, inte ofta. Hade sovit väldigt dåligt och vaknat flera gånger men mitt namn stavas Positiv. Men imorse ville jag bara vrida av huvudet på alla. Allt kändes som att det gick emot mig, konstigt att det kan kännas så ibland.

Hela morgonen gick åt åt att en illaluktande parfym efter mig. Så fort jag gick till en av pallarna va parfymen där igen och luktade. Varför kan man inte köpa en parfym som luktar gott typ Escada där alla luktar gott. På tal om att lukta illa så har vi bara äckliga sjukhustvålar på toan, luktar apa och så blir man inte ren heller.
Dagen har annars gott fort. Hade tänkt att ha en stegräknare på idag och lyckades halva dagen men den skavde så mycket och när jag tittade hade jag bara gott 90 steg, då hade den j*veln nollställt sig.
Skulle se mitt nya nagellack, kände att Winter Red inte va en sommarfärg hur snyggt det än är så jag drog tag i en Dusky Rose som är godis rosa och ser jättegod ut på Ica igår. En sån färg som man ser så fint brunt ut i ochde t behövs alltid. Kan ju inte va likblek när det är juni. Nästan att man vill bita smaka  på naglarna men det går ju inte, måste ju va fin tills på lördag.
Blir så irriterad på alla som inte tror att man kan skriva ut och väga en kartong för flyg, som hela tiden står bakom och kommenterar när man skriver eller tar en kartong som jag har packat och själv skriver ut. Hallå hur ska man lära sig om man aldrig får prova själv?
Tog med grekisksallad imorse, hade såklart glömt att ta dressing på så salladen smakade sallad usch. Hade en medelhavspåse med rucola i, och det gillar jag inte, så salladen smakade bara det. Annars glömde jag mina älskade oliver men inte imorn, då attans ska dom med. För vad är sallad utan olilver.
Att lyssna på musik är udnerbart när man går hela dagarna, speciellt en Qlimax mix jag hittade. Takten hålls så fint och humöret är på topp.
Dagens låt Zatox & activator - Cant Stop

Idag tror jag faktiskt att jag inte kommer somna i soffan, skulle va första gången på en vecka. Ska kanske inte säga för mycket..
Nu ska jag försöka få ut en sticka i fingret som har suttit där hela dagen

XOXO

slö dag idag

har slummrat eller nästan inte alls på balkongen där det va varmt som en bastu. Låg med ett kuvert i ena handen som en fläkt och en vattenspruta i den andra, ett glas med sprite och is på fönsterbrädan och en skön stol så är livet underbart men det finns en gräns på hur varmt det kan vara. 30 grader i skuggan och balkongen är i solen, det va inte skönt, mest äckligt.

Snart ska vi äta grillad kyckling med tzatziki och rosé. Mig tycka om. Rosé är de enda vinet som går ner, allt annat är mest surt och beskt. Självklart är det jag som har gjort tzatzikin, vem annars. Hade varit gott med nån smulpaj och glass efter, eller jordgubbar hade varit perfekt. Det är ju sommar.
Har tvättat mina arbetskläder så nu minsann ska dom lukta gott och inte nytt och plastaktigt.
Nu ska jag duscha så man känner sig som människa igen, inte äcklig och solkladdig, sen blir det hårfixeri till nästa helg då det är storkalas. Måste fixa några dagar innan så om det blir fel eller konstigt har man ändå några dagar att ändra.

Tjing

Armveck som inte är ett armveck

Första hann jag med ett tidigare tåg från centralen, som med min tur och karma gick sönder vid Älvsjö så det va bara att gå av och vänta på nästa som inte dröjde så länge. Det tåget blev såklart fullt. Mycket händer när man står på ett fullsatt tåg i hettan. Har länge funderat på varför jag har ett veck där underarmens framsida börjar. -svårt att förklara. Sen såg jag att dom 3 personer som stog runt mig också hade ett veck på samma ställe (fanns inte så mycket annat att göra). Trodde jag va den enda.

Har för en liten stund sen försökt förklara för mamma hur vikingline och silja funkar. Att en b4 hytt är för 3-4 personer och att man måste betala för hela hytten även om man bara är två. Det va som att försöka lära en gammal hund sitta. omöjligt hallå sågspån liksom. Enligt henne skulle det gå hur bra som helst att bara betala för 2 peroner om det inte fanns några tvåhytter lediga.
Spelar ingen roll hur många gånger man kan visa samma sak, till nästa gång är det glömt och man måste visa igen. Så är det t.ex när det ska föras över kort från kameran till datorn. "Jaha måste man sätta på kameran också" och "det har du inte sagt förut". Då är det inte långt ifrån att en välplacerd hand lägger en inte så snäll klapp i ansiktet på personen.
Då ber man en tyst bön att man är adopterad.

I morse var det tänkt att jag skulle få sova lääänge men vaknade tyvärr vid halv 9 och var klar vaken, eller först vaknade jag vid 3 med ett enormt sendrag i benet och kom först inte på vad det var när jag låg och vred mig i smärtor, det va hemskt, låg sen med träningsvärk resten av natten. Inte så himla lätt att sova då. Så nu är klockan sent och imorn kommer jag kunna sova så där lääänge som det först va tänkt. Min första sovmorgon sen förra torsdagen, eller första natten som jag får sova mer än 5 timmar. jippi



Jobbigt med en blogg är att man inte vet vilka som läser och kan därför inte skriva vad man vill som det först var tänkt.

Thursday bloody Thursday

Detta gör jag hela dagarna. Låter inte så himla intressant och det är det inte heller.
För att bevisa för mig själv att vi verkligen går hela dagarna ska jag leta fram en av våra tusenmiljoner stegräknare tills på måndag. Men varför inte tills imorn kan man undra. Jo för det är röddag och jag ska sova tills det blir mörkt. Har nämligen 6 nätter att ta igen. En annan sommarjobbare hade med sig en idag och vid 11 hade hon gått 5000 steg, alltså hälften av vad man ska gå på en dag. Glömde fråga hur många hon hade gått när vi gick hem.

Oohh de va så roligt i morse, jag glömde såklart mitt kort i jobbyxrna och fick vänta på henne imorse. men när vi skulle upp till omklädningsrummet gick det inte att komma in. Det brukar stå Klar då visar man kortet och dörren Öppnas, men idag stog ingenting så vi fick gå ner till chefen som fick prova med nykeln men inte då heller öppnades dörren. yes tänkte vi, vi får gå hem. Men icke, vi fick sitta i fikarummet och dricka kaffe/choklad medans vi väntade på vakten med nykeln. På mitt jobb får man inte gå runt med vanliga skor då det gör ganska så mycket ont om man skulle råka bli överkörd av en truck. Man måste ha skor stora som hus med stålhättor. Vid 8 blev omklädningsrummet öppnat och vi fick komma in. Jag hade kunnat sova en timme längre. attans
Varje kväll har jag somnat/legat medvetslös framför tvn vid 8-9. Inte så himla kul eftersom jag är en nattmänniska.
Smutsiga naglar har jag också, fast vi har handskar hela tiden. Dom ser för j*vliga ut och eftersom naglar blir alldeles svarta under är dom nu röda istället. Rött är den absolut finaste och sexigaste nagelfärgen. Lagom långa är dom också. fint

Vid varje lunch sitter vi ute på den stooora balkongen i solen, det är varmt som en ugn för det blåser aldrig och solen ligger rakt på. Men lunchen är enda chansen till att få vara ute.
Vi börjar 7, har frukost 9-9.18, rast 11, lunch 12-12-42, rast 14. Frukost och lunch pauserna blir en timme tillsammans. Folk har verkligen koll på klockan. igår kom en kille på en truck fram och sa att snart är det lunch, han nästan skrek ut det av lycka. aldrig att jag skulle stå ut mer en ett år av att göra samma saker. Sortera bildelar i ett år låter inte så himla roligt. Finns vissa som har jobbat där i 10 år och en som kör truck som har jobbat i 40 år med samma sak, köra truck runt ett stort lager.

Imorn har jag lyckats bjuda in oss alla till m&m på lunch/middag med hårfixeri. Det är ju 50 års party nästa lördag 14 juni. Men attans så in i väggen så är jag dubbeldejtad, tydligen ska jag till kungsan också. attans. Kan ju inte gärna skippa middagen hos m&m när det va jag som föreslog den. Skulle vilja göra båda men så mycket mat får det nog inte plats magen. Får väl pressa.

XOXO

Tjo

nu är jag vaken. vilka andra är vakna? Ingen för vem går upp halv 6.
Har nästan glömt hur man använder en dator, det va ju så länge sen. sen i måndags faktiskt men det är som att cykla, har man en gång lärt sig sitter det kvar. Synd att man inte kunde säga så om skridskor för då är jag usel.
Måste vara ett väldigt intressant inlägg..
Yes thats that dags att rusa

Ciao

Monday Bar Black & White Cruise 2008 - den bästa

Jag har blivit trärförskyld. Helt plötsligt från ingenstans vart det tvärstop i näsan imorse.
Duktig som jag är gick jag upp halv 6 för att åka till Nykvarn halv 7. Jag som trodde att jag hade ont i fötterna igår men efter att ha gått runt hela dagen med ett par enorma skor med stålhetta gör det ganska så mycket ondare. Bara 3 månader kvar sen får fötterna lugn och ro igen. Efter en sån helg som denna skulle man behöva en rebound-vecka för att komma tillbaka till som vanligt igen men imorn är det upp halv 6 igen. Lika bra att bita ihop och stå ut.

Men kryssen är mycket roligare att skryta berätta om.
Fredag - mötte min hyttkamrater för att luncha och hämta kläderna som va klara. För att sen åka mot Frihamnen för att upptäcka att det va 20 nr före oss i incheckningen så det blev att slå sig ner på golvet som va svalt och skönt och vänta. Väl på båten blev det en sköning på sundeck med smirnoff och en massa sol.
När det började bli mörkt drog musiken igång och så också vi. försöka sminka sig efter några smirnoff är inte så lätt, tur att vi hade en som ställde upp i hytten så vi slapp se hemska ut. Jag hade ett par enormt långa lösfransar från Buttricks på mig, ganska tunga men grymt snygga. Sen blev det Tax-Free kö såklart, vad annars, på monday bar kryssningar är det kö genom hela båten. En massa snack i kön och jag fick fläkta några bakom med mina fransar, fick vifta som en galning.
När det blev mörkt och musiken startade började kryssningen på allvar. Vi hängde och slängde på Q-Dance mest hela tiden. Hardstyle är så underbart att ta en svängom till. Technoboy, Brennan Heart, Headhunterz, Wildstylez, det va underbart. Vid klockan 6 eller nåt blev det väldigt skönt med en powernap för så mycket mer blev det inte, kunde som vanligt inte sova och vaknade mest hela tiden.
Lördag - skulle upp 10 men vaknade runt 8. En runda till Tallinn för Frukost/Lunch=Brunch och sen lite souvenirer(sprit) till natten. Hanna, den slöhögen, sov medans vi kikade runt i stan. Efter det blev det kroppsgrillning på Sundeck, lite för blåsigt för att ha kjol, som hela tiden flög upp. Jobbigt som gatan så det blev jeans som inte är det skönaste när det är 25-30 grader. Sen blev det fix och trix med smink, hår, kläder igen. Fast denna gången blev det inte mycket till dricka innan. Vi drog runt på Sundeck hela natten, fast det va ganska så kallt och fötterna började kännas gav vi inte upp, kämpade för allt vad vi var värda. Så skönt när badbollar slängdes ut och bröjade studdsa runt på golvet, inte så mysigt att hålla i då dom va alldeles våta av öl från golvet. Inte ofta man ser en solnedgång och uppgång mitt på Östersjön.
Vid 4 va jag död, men vem kan klandra en när man har haft ett 35 timmars träningspass med alldeles för lite sömn och alldeles för roligt. Tänk att jag inte hade haft så här roligt om inte Tina och Hanna tvingat bett mig följa med på Lucia kryssen. Tack som fan!
Om Kryssen hade en/ett anthem skulle det va denna. så mycket som den spelades.

XOXO

Btw så är öronen tillbaka till sitt normala icke-pipande. Det va en lättnad, känner mig lite för ung för att få tinnitus.

Mår som man förtjänar men underbart va det

jiihooBlack & White Cruise 2008 är över. Fint sällskap hade man också, Hanna, Tina och Jessica - odödliga.
Efter en välförtjänt powernap i soffan, som behövdes efter ett 35 timmars långt träningspass med alldeles för lite sömn.
Bästa kryssen hittils. Fredag på Q-Dance golvet med Technoboy, Headhunterz, Brennan Heart och Wildstylez fiiint
Även om kroppen kändes seg kände jag mig oövervinnerlig, ville inget annat än le. One Blade blev nog kryssningens mest spelade låt, inte konstigt så bra som den är.
Lunch och en snabbshopping i Tallinn. Heter det shopping när man köper sprit, man säger väl inte shoppa sprit heller? Lördag/Söndag på sundeck. det blåste som attans ett tag och kjolen fick eget liv a´la Marilyn Monroe men varför klaga med så fint väder. Inte ofta man ser en solnedgång och uppgång mitt på Östersjön. tack för den
Summer Cruise 28-29 Augusti - be there or be square. Då är det bara 23 timmar så jag ska inte klaga, kroppen är lika död hursom.
Mer imorn eller nåt, när kroppen inte känns avdomnad och öronen har slutat pipa. Till nästa blir det öronproppar om man står alldeles vid högtalarna.

Black & White får 5 toasts av 5. schwiip
Nu ska jag halta till sängen som ropar och lockar med sina magiska fluffiga kuddar

XOXO

RSS 2.0