Leaving on a jet plane

Det blev en lång natt. Först såg vi på text-tv vid halv 12 igår kväll att Michael Jackson har dött. Börjar bra.
Lyckades sova nån timme framför tvn. Sen va mammas plan från Grekland som skulle landat 01:55 försenat med 3 timmar. Vi kom till Arlanda 4 i morse och deras plan skulle landa 5. En hel timmes väntan och det va så kallt och vi va så trötta. Något överraskade blev dom när dom såg väskan i bakluckan.
Kom hem vid 7 och va helt pigg. Ska snart försöka packa om min väska som är smällfull för idag åker jag och Elin till Mallorca. Ska försöka att inte glömma något nu.

Ciao

Vi är så hardcore

det blev inte riktigt som det va t'nkt. Jag skulle bara hämta mamma och moster på arlanda inatt.
Istället sitter Elin och jag på plkanet till Magaluf om 20 timmar. Ha!! semseter. Sol, 30 grader, varmt vatten och mojito

Det är fortfarande hemligt för mödrarna. Vi är så hardcore.
Det stog mellan Thailand som har regnperiod, Grekland med ospec och Magaluf. tur att jag har läst två års spanska.
En sista minuten bokning, vi bokade i morse. Sista minuten va ordet.

Hörs om en vecka när vi är bruna (brända) och fina

Hasta la vista baby!!!

Just for you

The one and only Madame George

obsessar över nya låtar hela tiden nu. Vilket betyder repeat tills öronen i princip blöder.
Ett tag va det Van Morrison - Madame Joy, sen Kings of Leon - Closer och nu Van Morrison (igen)- Madame George.
Det är en lång jäkla låt (10 minuter) som är helt underbar fram till runt 8 minuter. När trummisen som antagligen har haft tråkigt hela tiden och helt plötsligt börjar trumma. Tur är att trummerna bara kommer ur ena högtalaren/hörluren så det bara är att ta bort den. vackert

The loves to love the loves to love the loves to love...

Det magiska ordet - Tacksamhet

Såg mitt första the office avsnitt idag. Den brittiska versionen. ha! urkul. ska genast kika om det går varje dag.

Någon av katterna lämnade en fin midsommar present till mig i morse. På vardagsrumsmattan dessutom. En rya matta, en matta med trådar. Beige. Nån av dom små kräken tyckte att det va en bra idé ett spy rakt på mattan n'r 15 cm till höger fanns golv. Lagom till att jag såg det hade det torkat in...
Jag har mina misstankar om vem den skyldige är.
Man kan tycka att dom borde vara lite mer tacksamma med tanke på att dom får mat och ett tak över huvudet men nej då. När man har sopat rent vid lådan kommer någon och ska absolut kraffsa ut halva lådan på golvet igen. Dyra i drift är dom också. Matas säkert tre gånger om dagen med hårdmat och 2 gånger med mjukmat.
Och ska man göra rent skålarna ordentligt i diskmaskinen är det någon som visar sitt missnöje (eller svält) genom att lätta på trycket på täcket (har en misstänkt där också).

Jayson fick ett wake up call from hell i torsdags. Han låg på sin vanliga favoritplats (dörrmattan under brevinkastet) och sov när brevbäraren kom. Han hann precis flytta sig/kasta sig ur vägen när en tidning ramlade genom inkastet precis där han sovit.

Nattens låt

Say goodbye to Madame George

To say goodbye to madame george
Dry your eye for madame george
Wonder why for madame george
Dry your eyes for madame george
Say goodbye in the wind and the rain on the back street
In the backstreet, in the back street
Say goodbye to madame george

Darker shade of pale

För att bli av med min blekhet har vi varit och solat i två dagar nu. Fusk solat och jag har bränt ryggen. Det bränner.

Igår regande det ju hela dagen, dessutom blåste det som satan.
Att duscha va nog lite onödigt men jag ville kunna dra fingrarna genom håret innan jag rusade den korta men i regn väldigt långa vägen till bilen. Mamma hade av någon dum anledning backat in till dörren istället för att köra in den normala vägen. Förardörren va nu på fel sida av bilen och jag var tvungen att springa runt för att komma bort från regnet. stort i-landsproblem. Mitt nya paraply, mitt gamla var spårlöst försvunnet, fick agera rainnstoper. Inte den bästa idén när det blåser, mitt nya paraply vände sig som borde vara förbjudet ut och in. Sånt som bara händer på film (eller när det blåser) och jag försökte vända tillbaka innan nån såg. Paraplyet gick inte att vända tillbaka. Tänkte nästan lämna paraplyet där på gatan och snabbt gå därifrån och låtsas som ingenting. Efter några långa, blåsiga och våta sekunder lyckades jag vända tillbaka paraplyet. Slutet gott allting gott.

Den perfekta bilen

Den perfekta bilen för mig har turbo och 4 hjulsdrift. En audi eller volvo c30 (som jag innan har tyckt ser ut som en rymdraket). Som man kan sladda runt med på landsvägarna i något snabbare än fartgränsen. Ett bensinkort med obegränsad tillgång så man kan köra lite fortare vore inte helt fel heller.
Aahh nu drömmer jag igen. Men lite skoj va det med m&ms mitsubishi med gamla salemvägen i regnet (sorry i jegnet ska det va). Den är en trygg bil även om mamma är lite stirrig ibland och sitter och rycker i handtaget på dörren och stampar i golvet. Försöker hon bromsa, går inte så bra i såfall...
Pappas bil är den roligaste jag har kört. Den morrar som en tiger när man gasar medans golfen stönar och hostar. Kanske Hans skåpbuss också, man känner sig så stor som att man skulle kunna köra över allt och alla på vägen. Störst går först.
En del verkar få en kick av att köra om småbilar, speciellt om det är gamla bilar som körs om. En gammal bil åker tydligen så långsamt. Det är nästan alltid män i volvo eller bmw som kör om. Gubbar runt 35-55 som leker eller absolut ska hinna först till nästa rödljus, samma snubbar som inte blinkar eller kanske blinkar en gång. Sånna som bara får ut spänning av att köra om små gamla bilar för att känna sig manliga.

Nu när vi äntligen hade blivit av med Golfen (och fått tillbaka den på samma dag) håller vi på att titta efter en ny bil. Jag har erbjudit mig en toyota prius. Medans pappa säger "den kommer inte in i mitt hus", han tycker att den är "asful". Vilken tur att den ska stå ute då kan man tycka. Jag vet inte många som har sina bilar inomhus...
Det blev en aning svamligt nu.


Black & White Cruise 2009

4-6/6-09 Stockholm-Riga-Stockholm
Orkar inte skriva något långt. Kryssningen va urkul. Bäst musik andra dagen på q-dance golvet.
Evil Activities och Frontliner gjorde hela kryssen.
Enorm träningsvärk.

soligt?
     

Trevlig stadsvilla med god ventilation någon?

Cafe 60

Hej då-fika för Gülsen som ska åka till Turkiet i 3 månader. Inte alls avundsjuk.
trångt..
  
exakt.

     
smile for the camera.
ha! jag ser nästan brun ut.


Nobody knows. Nobody sees. Nobody but me.

Bättre-än-porschen kom inte så långt. Ungefär 3 timmar efter att ha blivit såld gick den sönder igen och är nu tillbaka i vår ägo. Denna bil är otursförföljd eller så vilar det en förbannelse över den
Medans den stog på parkeringen för lagningen fick den inbrott. Min stereo blev snodd. Frågan är nu om dom bara tog fronten eller hela kittet. Jag hade faktiskt en skiva i som jag gärna vill ha tillbaka.

Dagen spenderades på sjukan där Elin fick permis i 2 timmar. Hallå är det fängelse eller sjukhus?
Den första timmen spenderades med att åka till Salem och slänga släppa av mormor och plocka upp mamma istället. Och sen till Stuvsta för lite mat och gos med en väldigt kelig Elsa.

Jag är på bra humör, mina skattepengar kom idag. Märkte det bara för att jag hade missat att betala en räkning.
Belönade mitt hårt arbetande med Q-base och ett par nya skor.

Kom precis ihåg något som hände i söndags. Pappa sa att vi skulle såga ner grannens träd. Jag sken direkt upp och och rusade (med enorm träningsvärk) nästan ut till den jävla 30 meters granen med sågen. Tills han sa att det va grannen bredvid oss som skulle tabort några grenar. Det blev några roliga minuter med motorsågen ändå.

Shit jag kan inte få nog

I come bearing gifts

Nu har jag bokat q-base. Q-BASE.
Den galna kryssen nån annan gång när jag har hittat kamerasladden.
ett ord:
Kasslersnören

Idag önskar vi lycka till till Anna som ska göra polisens fystest. Om hon inte redan har gjort det, jag är så långsam. Bara så du vet så höll jag omedvetet tummarna.
Nu ska jag äta upp min vaniljyogurt med havregryn (cornflakesen va slut) och sen hälsa på sjuklingen Elin. Ska ta med en present som du kommer ha användning av.

In loving memory of the Golf

Golfen har nu äntligen fått en ny ägare. Inte en dag för sent.
Därför dedikeras detta inlägg till Bättre-än-porschen, DC3:an, Röda Faran. Kärt barn har många namn.

Vi hade en fin tid tillsammans innan du började krångla. Vi bråkade med varandra några gånger men hela tiden kom du tillbaka som en trogen vän. Jag minns hur vi stampade plattan i mattan och du sakta men säkert ökade farten. Dom dagarna du inte ville starta och hur ditt avgasrör gick av så hela Södertälje hörde när du kom. Hela tiden sa vi att "här blir minsann inga barn överkörda" för du hördes så mycket. Hur vi sjöng ihop till musiken ur dina glappande högtalare, hur jag slog för att få dina högtalare att fungera. Det va tider det. Du kommer föralltid att vara min första bil. Men allt gott har ett slut som man säger.
Tack för den här tiden lilla Golf.

Briljant

När man har lite för mycket fritid


Koll

Hemma från det obligatoriska besöket på Huddinges I54.
Det blev inget Kunga spaning. Vem fan vill gå ut i regnet och vinka till en sl-buss som kör förbi. Not me. M&M däremot gjorde det gärna. Vi kunde ha gått på blivande prins spaning. Daniel ska tydligen ligga på Huddinge. Vissa har tillcohmed koll på vilken avdelning. Vi har koll, allt står ju i Hänt Extra. Nu vet jag allt om Runars skillsmässa och vem han från Idol juryn dejtar.

Kollade smhi igår och då skulle det bli regn i Riga. Men nu minsann ska det bli sol med moln. Vilket funkar något bättre då min rygg skulle behöva samma färg som framsidan. Hinner inte förska matcha båda sidorna innan vi åker med allt regn som bara rasar ner. Pressade igår, antagligen liiite för länge, jag har nu samma färg som en gris (rosa eller i mitt fall orange). Vackert som tusan.
Pappa har passar på att fylla år samma helg som Summer cruise. Kan ju inte riktigt missa det då han fyller the big 5-0 dessutom. Någon där uppe vill inte att jag ska åka på just den kryssningen. 

Nu ska jag att tvätta händerna som luktar friterad potatis.
tjing

RSS 2.0