Did it really happen?

En lång dag igår. Många fina nya bekantskaper i Norrköping. Började i en väldigt fin lägenhet med bra musik.
Mitt blivande hem är i Norrköping, vilka fina hus och ännu finare lägenheter. Mycket avundsjuk just nu.
Angerfist va bra.
Vad jag vet så ska man klä ut sig på Halloween med de flesta som var där kom i vanliga kläder. En rolig tjej va helt klädd i gladpack. Fresa va liemannen. Häxan va en häxa och Mimmi va Mimmi.
Regionaltåg hem som stannade på varenda jävla station från Norrköping till Centralen.
Äntligen listat ut vilken inställning det ska va på kameran när det är lasrar med. Nattscen, bra att veta till nästa gång.
Lucia kryssen. Jiho

Sjukhus-halloween-fest ikväll. Väntar mig en väldig massa blodiga sjukskötare och patienter.
Jagade precis iväg 3 barn som ville ha bus eller godis... Varför öppnade jag dörren?

Gaaah. Q-Base videon är nu släppt. magi

Mimmi och häxan mot Norrköping.

Inget kort har det kommit än så Tina är min sugarmama ikväll.
Klantig som jag är glömde dosan i Salem så jag fick ringa banken för överföring istället. Mysteriet med kortet är allafall löst nu. Han som ringde förra veckan hade inte ens beställt något nytt kort.  All väntan och vaktande vid brevlådan va slöseri. Nu är mitt kort beställt och kommer nästa vecka.
Tåget går om 2 timmar och jag är laddad. Fick en halv hjärtattack när klockan i bilen visade 14:30. Obviously på sommartid.
Packar väskan. Det lilla som ska med. Idag åker vi till Norrköping för tidig halloween fest och bra musik. Antar när jag kommer hem att Angerfist kommer sitta som klister i öronen. Månadens motion väntar ikväll.
Det kommer bli en jobbg helg. Jobbigare än förra helgen. Sånna här fester är inte att leka med. Träningsverk.
Imorn maskerad/halloweenfest på sofiahemmet. Antar att musiken inte kommer va den bästa. Ångest på lördag. Födelsedagsfirande på söndag. Jobbig helg.

Fullt upp resten av året med Melissa Horn, Thailand, Lucia kryssen och en bride to be.

Tjuvstartar med lite cola zero och väntar på nagellacket som ska torka. Nu kör vi!


Ladd inför Aqua

Nu har jag inte haft något kort sen förra måndagen. Behöver verkligen kortet nu. Tror att det brukar ta två dagar innan man har alla delar. kort och kod. Så förhoppningsvis kommer något av det imorn så med lite tur har jag mitt kort lagom till Aqua. Oj va kul vi ska ha. Minttun väntar i skåpet. Lovade ju att spara lite och det finns bara lite kvar också.
Nu är det stora alternativet buss eller tåg. Eller buss och tåg. För bil blir det inte, sån tur ska vi inte ha.

Nu sova om jag vågar. Vill inte vakna 03:15 och bli nerdragen på golvet och utsläpad i hallen. Nej tack.
Paranormal Activity har inte lämnat mig än.
Det blir nog lampan tänd och 112 förinställt på mobilen, som jag för säkerhetsskull lägger under kudden...


Paranormal Activity har förstört mitt liv

Lycka till med att sova inatt.
Har ofta vaknat och trott att någon tittar på mig, kanske är det sant. Efter den här filmen är allt möjligt. Knak i väggarna, ja då är det en demon. Garderobsdörrar som öppnas, jepp demon. Ibland när jag vaknar vill jag gömma mobilen (vet inte varför), brukar glömma bort det på morgonen sen och börja leta efter den. Alltid ligger den under kudden.
The Ring som är den vidrigaste filmen jag sett har ingenting på den här filmen. Hur lång tid tog det inte att komma över den filmen. Fortfarande hemsöker den mig ibland. Men den här. scheisse. varför??!!

Nu blir det tecknat för att få tillbaka normalpulsen, Madagaskar.


Who the fuck is Leon?!!

Hmm Bandits mest spelat lista har Kings of Leon - sex on fire på listan. En låt som kom förra hösten och dessutom va den första singeln på skivan inte use somebody.
Veckans addiction är lady gaga - bad romance.
När en låt är riktigt bra går den på repeat i både öronen och i skallen. Denna låten går hela tiden. Annars är jag beroende av megasound (headhunterz såklart)
Nästa vecka är det halloween på Aqua i Norrköping. Snor kanske Ejlins idé med catwoman, fast jag kör utan leggings (en trend som aldrig borde fått bli en trend tillsammans med fakepäls-jackor/västar)
FYI Erik Hassle kommer ifrån Salem. Nej inte Salem i USA utan Salem i Sverige. Värsta.


Eye on the price

Veckan börjar craptastic. Verklgen.
Igår ringde Handelsbanken och nästan skrämde livet ur mig. Eftersom jag skriver det här så lever jag fortfarande... Tydligen va det misstänkt bedrägeri, någon har fått tag på mitt kortnummer (inte kontonummer) så banken ville spärra mitt kort. Känn på den en måndagsmorgon. Sa jag inte craptastic? Jopp!
Mitt hjärta satt utanför kroppen hela tiden tills jag kom in på kontot och såg att allt fanns kvar.
Så nu lever jg utan pengar denna vecka, min plånbok har 70 kronor och jag hade tänkt ta twinrix denna vecka. Måste tas minst 4 veckor innan man åker utomlands, moster tycker att vi ska ta svininfluensan också fast tydligen måste det gå 3 veckor mellan sprutorna. Usch sprutor.
Eye on the price, om 37 dagar är det Thailand baby!! Flied lice fol evelyone

I cats vs. dog va det en ganska dålig dag igår. Hunden försökte fånga leka med katterna 4 gånger. Nu har vi hundsemester i några dagar.


So beat it, but you wanna be bad

Just beat it, beat it, beat it, beat it
No one wants to be defeated
Showin' how funky and strong is your fight
It doesn't matter who's wrong or right


Kusinerna Alfred och Gustaf är här.
Michael Jackson Beat it har gått på repeat hela morgonen.
Esten kom fram till att 5:e låten på skivor ofta är den bästa. Beat it är 5:e låten men Billie Jean är den bäsa.
Vi har spelat Call of duty. Helt klart ett lämpligt spel för 9 och 7 åringar. Man är palestinier och israel och springer runt och skjuter och knivar ner varandra.

Planer idag
Byta till vinterdäck på toyotaaan. Vill inte ligga i ett dike när det blir is.



Greys anatomy alla gånger

Svensk fotboll är så förbannat tråkigt att titta på. Sverige passar bollen fram och tillbaka långt innan mittlinjen i några minuter, springer sedan lite närmare andra lagets mål och passar fel som fan så bollen går rakt till en motståndare. Upprepa i 90 minuter.
Andra anledningen till att titta på Greys anatomy istället för fotboll är kommentatorerna som kallar en fällning från en svensk mot en alban för elegant. Hade albanen fällt svensken hade dom säkert krävt rött kort eller straff.
Sen när det inte går så bra ska någon huvud rulla, nu Lagerbäck. Värst av allt är nog ändå mellansnacket när kommentatorerna ska förklara hur laget ska spela och vad som gjorde för fel.
VM nånstans några år sen. Henke (vem behöver ett efternamn när man heter Henke?) gör mål mot Senegal, då säger nån Einstein till kommentator att sverige nu kan slappna av och bara försvara, matchen har hållit på i 5 minuter. Senegal gör fler än ett mål och vinner, Sverige är utsparkat och det är en katastrof. Senegal har ju aldrig haft ett lag innan opch borde därför vara helt usla medans Sverige har varit eliten sen start.

FYI Zlatan är alltid kung hur uselt han än passar, för Zlatan är Zlatan, och Zlatan kan aldrig göra fel. Zlatan får säkert nåsta års Nobelpris. För så mycket bättre än alla andra är Zlatan.

Fotboll är roligt att titta på så länge Sverige inte spelar. Då är det genast på så blodigt allvar.
För en gångsskull gick fotbollen inte på 3:an eller 5:an. Kanske hade kanalerna kommit på att det redan finns 59 000 andra sportkanaler. Men nej vi visar fotboll på 6:an där tittar ändå ingen. Men snart börjar väl hockeyn igen och kan ta över alla normala kanaler igen.

Synd jag var på bra humör när jag började skriva. Nu vill jag slå på en boxningspåse, men får väl nöja mig med en kudde istället.
Inte ens ett Bonde avsnitt kan få mig på bra humör igen, och Bonden är verkligen lyckopiller nummer ett.

Tonight... on this small planet, we’re gonna rock civilization

Cats vs. Dog dag 3
Hela dagen igår gick jättebra. Katterna höll sig borta och Hedvig sov.
Idag började det inte så bra. Jayson vågade sig fram och Hedvig fick tokspel och ville äta leka med honom. Jayson la benen på ryggen och sprang för livet.
Nu är det semester igen när alla sover.
Det sköna med Hedvig är att jag inte behöver gömma kläder eller bli orolig för att hon ska göra en olycka på golvet. Har varit med om sånt innan med en annan vovve . Inte mysigt.

Dagens anthem
Börar ladda med lite bra musik. Kan det inte av 29 oktober och Aqua imorn. 2 veckor kvar tills årets Halloween fest och vi ska till Norrköping igen.


Påländaren och Danskmannen

Irländskapubrundan i lördags va galen.
Påländaren (jag) och Danskmannen (Tina) käkade på greken. Vi fick det minsta bordet för 8 personer. God mat som vanligt.
Fick springa till bussen hem sen, såg bara 725 och gick på. Bussen åker iväg mot en gata jag inte känner igen. Vi är påväg mot Nytorp... Fick vänta i 7 minuter i Nytorp innan bussen åker tillbaka till Rönninge där den blir ej i trafik. Lovely
Antingen vänta på 20 minuter på nästa buss eller gå hem. Det blev att gå hem. Hela vägen fick jag lyssna på Är vi framme snart? är det långt kvar? Tjatigt efter ett tag.
Skojade till det med lite youtube och Q-base videos. Kanske lite vattenmelon med sprite och Minttu också. Kanske lite. Färdkost. Missade början men det va det värt när Påländaren och Danskmannen va i farten.
En helt galen rolig kväll.



Den är som klister på hjärnan


Cats vs. Dog - dag 1

Hedvig the hunds koppelhållare och matare Anna ska på praktik i 2 veckor därför ska Hedvig the hund hålla till hos mig på dagarna.
Dag nummer ett i Cats vs. Dog
Idag har vi (jag) bakat bullar med en hund som publik, fastklistrad på vid bänken hoppandes att något ätbart ska ramla ner.
Hundar måste tydligen gås ut några gånger per dag, katter gör sitt på lådan. 1 poäng till katterna.
Hunden sprang självmant den första rundan men fick dras tillbaka efter runda nummer 2. Trött som en hund blev det stängda ögonlock i nån timme efter det på hunden. Lugn och ro för katterna som har gått som på nålar (klor) hela dagen.
Ett kattliv mindre. Ceasar hoppade nästan ur pälsen när Hedvig the hund ville leka. Ihop räknat har vi 45 kattliv, kanske några mindre för olika veterinärbesök, ca 38 liv kvar.
Efter 6 år ihop har katterna och hunden äntligen blivit nästan bekanta och inte längre blodsfiender.
Hunden har fått en del smällar från den lilla svarta katten, Cedric, genom åren. Den katten som gömmer sig när det åskar men ändå är tillräckligt modig att slå till en hund.
To be continued


Nätshopping is the shit

Nu har jag eniro'at på mitt nya efternamn, tydligen finns det en Silfverkrantz men ingen von Silfverkrantz. I'll take it!! Kan tänka mig att kanske ändra stavningen något.

Min jacka är äntligen här. Inte en vecka försent... Avin kom i torsdags men fastnade i brevlådan så att jag inte såg den. Remus (antagligen) hade rivit ner den och tuggat sönder kanten som den terrorist han är. Papper, blommor, te och chasewnötter är hans favoriter.
Den är tilloch med finare och skönare i verkligheten. Sen nedsatt med 45% och 20% med hemligkod är aldrig fel heller. Recesion. Nätshopping är mycket roligare.

Igår va det middag på orren och fortsättning på det helvetes förjävliga jävla året.

It's cold in the desert

Man vet att det är kallt inne när man fryser när man sover fast man har byxor och strumpor och dubbla täcken. Inatt hade jag mitt vanliga täcke och ett duntäcke och kläder. Först då blev det varmt. Kallare än luften är golvet. Fy satan. Fryser med tofflor. Fårskinnstofflor. Värme är tydligen dyrt.
De enda rummen som det går att vara i är köket när brasan är på, hallen under värmefläkten och badrummet där golvvärmen är. Överallt annars är det nästan is på rutorna.

Det är ett förjävligt jävla år.

I never ever cried when I was feeling down
I've always been scared of the sound
Jesus don't love me, no one ever carried my load
I'm too young to feel this old


Out of control

Alla dagar ska börja med Bonde söker fru. Finns inget gladare program. Träningsverk i smilgroparna efteråt.
The Rachel Zoe Project är mitt nya beroende. Så mycklet fina kläder. Brad är storebrorsan jag aldrig fick.
I die
bananas
OOC - out of control
It´s the Rachel Zoe dictionary


La familia (mormor, moster och Ejlin) kom på middag igår. Min berömda kycklinglasange funkar fortfarande. Lite problem innan den kunde bli klar bara. Gick till affären som inte är ICA utan Meny(wtf?), på vägen hem kom jag på att osten låg kvar i korgen. Gjorde kycklingen och kom på (igen) att det inte fanns någon vitlök. Gick tillbaka till Meny och ställde mig i en annan kassa. Vill inte vara den som gick hem och glömde något och sen gick tillbaka. Inte senil riktigt än.

FC-Jackan från ASOS. En vecka försenad och väntar fortfarande. Nu är det fan kallt, vill ha den nu. Vaktar vid brevlådan varje dag men aldrig kommer det någon avi. Var är du?
Mina naglar har börjatbli blå nu. Dom har den annorlunda egenskapen att bli blå när det är kallt. kanske för att jag alltid fryser om händerna. Shit jag va kall om händerna i spanien, där va det verkligen inte kallt. Dålig blodcirkulation antagligen. jag skulle behöva en sån där klämboll elelr barbapappa boll som finns på taxfreen på silja (hinthint). Årets julklapp.

Nu låter det i trappen igen. Håller tummarna

Du är kvar med samma folk, kvar med samma man

Lever kvar i samma damm, och du går i samma kläder
Blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder i ett övergivet hus


Omöjligt att bara välja en del av den underbara urfina låten
Okej Elin va också underhållning på sös. Speciellt när hon snarkade
Vi ska på Melissa Horn 11 november så jag måste nog va snäll. Lovely.

Kanelbullens dag. Need I say more

Fredag
Födelsedag/Överraskning på Clustret.
Musik, Minttu och (choklad)tårta.

Lördag
Kattprat med vattenmelon i Handen.
Drömde om hockeyfrilla. Vaknade skrikandes i kudden. Eller inte. Inte roligt

Söndag
Hämatde en toyotaaaa som inte fått böter. ingen favorit i repris.
Tippen med skräp i ösregnet. Regande nästan bort.
Gjorde kycklinglasange. Gordon Ramsay hade varit stolt. 10 poäng.


RSS 2.0