Dagens dilemma

Hypnotisör eller hypnositör.

Tussi-tandlös

Vi hittade en huggtand bland hårdmaten och började sen kolla runt i alla kissarnas munnar. Cedric hade en för lite och massor med tandsten och va därför hos veterinären idag.
Där fick vi veta att hon har fått en tandsjukdom som heter FORL, som är tandlossning och erosioner. Den går inte att bota och katterna har jätteont i munnen, det enda som hjälper är att ta bort tänderna som drabbas. Katter klarar sig tydligen bra utan tänder bara dom får rätt sorts mat. 25% av alla vuxna katter drabbas av FORL.
Idag har 3 tänder tagits bort så hennes humör är inte på topp. Men hon har fått lite mjukmat nu som hon älskar. Hon är jättehungrig efter att inte ha fått äta på ett dygn då hon var nersövd.

Idag har Hedvig the Dog varit här och tittat på mig med sina ledsna ögon så man får dåligt samvete när man inte går ut med henne. Det enda som är värre än hundar som tittar ledset på en är barn som stirrar.
När man säger till henne att lägga sig går det jättesakta och hon ser helt förtvivlad ut så samvetet sjunker ännu mer.

And all the men would turn their head when she walked down the street

Dagens anthem Van Morrison - Madame Joy
Here she comes walking
Here she comes talking
I do believe it's Madame Joy
Walking past that old street corner
And she's looking for her boy
Oh yes she is, looking for her boy


The Boat That Rocked rockade. Oj va bra den va.



Stranded in this spooky town

Kings of Leon har rullat hela dagen genom högtalarna här. Jäkla bra.
Just nu Closer.

Lika bra att peppra på när det har varit tyst ett tag

För att den är så bra

Veckans låt

Vad har hänt sen sist
-Påsklunch hos Lelle K och Helene
-Elin som skrämmer slag på hela släkten.
-Club Aqua i Norrköping. Kvällen började bra med att den usla chauffören körde så konstigt att all vår Burn åkte i golvet så det blev kladdigt och vått överallt. Slutade ännu bättre med Evil Activities.
-Fredriks födelsedagsfirande med singstar. Sånggenen har inte bara hoppat över en generation, den har hoppat över en hel familj. Tur att lägenheten mitt emot är tom. Stackars grannar.

Nu - solsken
Ikväll  - The Boat that Rocked som jag har tjatat om väldigt länge nu. Äntligen. hoppas den är bra.


Words of wisdom

från Uncle Karl

Kramat gustavsberg

en Holmbergare är alltid försenad. Har kramat gustavsberg sen klockan tre inatt.. Jag har fått vintervårkräksjukan. Vi tror det i alla fall. Åt lax igår, kan vara den också.men då borde man ju må dåligt ganska direkt. Blev inte många timmars sömn inatt. Har hängt över toan 10 gånger hittils. väldigt trevligt.

Helgens galenskaper nån annan gång.

Silence IKEA!!

Jeff Dunham igår. Väldigt kul. Känner mig lite som Peanut som studsade upp och ner hela tiden. Silence IKEA!!
Inte de bästa platserna om inte Jeff är väldigt liten. fast så liten som han såg ut kan man inte vara. Ungefär 2 cm med ögonmått. Tur som vi hade fanns det tv-skärmar att titta på istället.
Hann inte äta hemma innan så det blev en snabbis på Burger King. Nu vet jag tills nästa gång att det är bacon på club. Blev varnad innan jag hann börja äta. Gosh!!
Jag hade tur, hann med sista bussen i regnet. Hade väntat mig fint väder med sol och 25 grader men fick istället regn och mörker. stockholm i ett nötskal.

Jef-f-f
  
Guitar guy
  
Jeff & Walter
  
Achmed the dead terrorist
     
Peanut & José Jalapeño on a stick
  
Bubba J

It´s the påskhare

Dagens youtube

Sol varje dag. sommar nästa. Idag va det 27 grader i solen enligt termometern. Ute va en helt annan histora. Blåste kallt som gatan ändå åkte solbrillorna på. Fortsätter drömma om ray bans. Kände mig väldigt cool och med mina stora som hus brillor. Mamma kallar dom tv-rutor. Helt fyrkantiga men så fina.
Sen har jag ett halvt läkt skoskav från förra veckan så det har inte blivit att jag har kunnat gå in mina mellanväder skor. Note to self: köp och gå in skor låååångt innan dom ska användas så att man faktiskt kan använda dom när det är dags.

Söndag
Kalas för moster. Vi hade lite vadslagning innan vi gick dit. Skulle det bli fisksoppa eller inte. Så kom vi in i porten och vad luktar det om inte fisksoppa. Inte för att det inte är gott för det är det, men tänker man Lisbeth tänker man numera fisksoppa. Jag gör iallafall det.
Tänkte att det är ju bara en liten bit till bilen och sen en liten bit till in till moster så då passade mina nya gyllene skor. Perfekt tillfälle för nya skor som inte har blivit sköna än.
En liten titt i hennes barskåp fick jag också. Kan säga att någon antingen dricker för mycket eller alldeles för lite.
Man kan nästan tro att familjen Holmberg har varit där och tömt.
  
Glögg någon?

         
  
Påskharen har invaderat
Kyclingarna var överallt



Because when I arrive I bring the fire

Dagens låt eller veckans låt är nog bättre. Kan inte sluta lyssna. Kanske spelas den på radion och alla har säkert hört den och lyssnat sönder den. En nakdel med att aldrig lyssna på radio (förutom i lördags när jag hämtade pappa och esten efter en 50 års fest klockan halv 5 på morgonen och eftersom det blev sommartid så va klockan halv 6), man har ingen koll på vad som anses hippt och modernt nu.

Handlade lite äpplen och prylar. Egentligen skulle jag handla för att katternas påsar va slut. Kom hem till väldigt glada och hungriga katter som direkt ville ha sin dagliga påse. Kommer på att jag har glömt att köpa det enda jag absolut skulle köpa, katternas mat. Fick gå tillbaka till affären, en promenad på max 2 minuter, kunde passa på att gå in mina nya mellanväder skor. Kommer hem igen med en början till skavsår (dagens i-landsproblem) och en nyhandlad kartong kattmat.
Jag behöver inte vakna imorn och se ut som en nåldyna, katterna är nu mätta och glada. Dom får hitta en annan anledning till att riva sönder mig. Eller som pappa kallar det, massage med akupunktur.

It´s the panda

Idag körde jag panda-looken ute. Solen sken så mycket att man blev bländad av skuggorna så solisarna fick åka på. Än så länge, innan jag har någon färg, finns det inga ljusare fläckar runt ögonen som man brukar få efter att ha gått runt i solen med täcklappar över ögonen.
Inget slår pilotögonen som va inbrända i en killes ansikte på black & white i somras. Klockrent. Han va helt röd annars men vit runt ögonen.

Btw så är Black & White bokat. Riga here we come! Jag har beställt solsken.
12/4 ska vi på något sätt ta oss till Norrköping igen till Aqua.

RSS 2.0