Outlet

Idag har jag varit i Barkarby och gjort av med pengar. Fast prylarna där är ju nästan gratis. Köpte en kofta som va nedsatt med 50% och sen 25% extra. Den kostade 600 innan och i kassan 225 spänn. Nästan gratis.
Efter det kom jag på att jag inte äger några mellanväder skor så vi rusade in på Vaganbond och kom ut med två par skor för 300 kr när ett par har kostat 400 i butik. Smart shopping.
Dit ska jag åka fler gånger. Barkarby Outlet mitt typ av ställe.

Har tänkt försöka komma ihåg att släcka lamporna men det krockar med Robinson. Vilka problem.
Nu till bästa thaistället i stan, Thaisty.

Kallt as hell

Solen skiner idag så jag slog till och tog på mig solisar. Eftersom solen skiner ser det ut att vara väldigt varmt ute, inte ett moln på himlen. Säkert 15 grader tänker jag och går ut. Fryser så fort man kommer utanför dörren. Enligt termometern är det 3 grader.
Sen har all snö smällt bort så allt är kladdigt och sånt som husse eller matte har lämnat efter sina hundar i höstas dyker upp igen... Lite blommor har börjat dyka upp också, såg en jäkla massa krokus utanför grannens fönster. Det är vår när krokus dyker upp.

Nästan alla bevis på att Lelle K en gång har bott här är nu borta. Bara det fula kaklet i köket kvar. Så nu är det Lelle vem?


It´s a good day

idag kom deklarations pappren. Min sommar kommer bli lyxig, jag får 8776 kronor tillbaka.
Nu jäklar blir det mjukt och skönt i madrassen. Inatt kommer jag sova gott.
Fast säkert ännu bättre imorn när tapetseringen är klar. Då har vi fått omgjort i hela lägenheten. Inga 20 år gamla bleka och fula tapeter eller repigt köks och vardagsrumsgolv. Kommer bli som en helt ny lägenhet. Underbart.

Spring cruise

Jag har nu letat i säkert 2 timmar för att försöka hitta going wrong mixen (Tina give it to me) och chasing cars mixen från kryssen men omöjligt. Världen går under.

Den här gången körde inte kaptenen fel till Antarktis. Utanför båten va det inte bara grått och fullt av snö. Finland såg inte så väldigt hemskt ut även om jag föredrar Finland by summer.
Stureplan invaderade den här gången. Deras älskling Armin Van Buuren (eller Fan Burén) spelade. Ganska förvånad att jag aldrig såg något helrör på vift men dom försökte väl smälta in antagligen. Armin va bra men inte riktigt my cup of tea.
Hardgolvet va bättre. Kul att träffa några som man inte träffat på väldigt för länge.
Men Hanna vi ses igen om ett halvår eller till nästa kryss. Nej hur gick det till, hur har vi inte träffats sen Tyskland? Skäms på oss!!


I keep on falling

i två dagar i rad har jag ramlat.
Idag vid Kärrtorp åt jag grus och har nu ett litet litet skrapsår på benet. Måste kanske amputera... Kan skylla på esten som distraherade mig. Hon såg en hundskit och varnade alla för att inte kliva i den sen kliver hon i en hög precis brevid. Så kul att jag inte kunde sluta skratta och antaligen snubblade över mina egna fötter. Helt klart båtflycktingens fel.
För att göra dagen ännu bättre klev jag i en hundskit på väg till bilen. Jävla hundägare som inte plockar upp efter hunden.

Sen hyrde vi tvbå roliga filmer. Svenska filmer är inte riktigt min melodi men den vi såg var verligen rolig. Rally brudar eller va den nu hette. Den andra vi hyrde hette Pineapple express och va en typisk mig-film. En sån som jag kan se hur många gånger som helst och fortfarande skratta lika mycket åt alla skämt, typ som Superbad som är underbar.

tjing

Musik ska byggas utav glädje

ha! Måns min när han fick tittarnas röster är obetalbar. priceless I tell you!! Melodifestivalen kunde inte ha slutat bättre.
Den enda låt som möjligtvis va sämre va snälla snälla men den kunde jag ändå stå ut med.
Måns såg så äckligt stolt ut efter juryns röster (vem fan är den där juryn by the way), man såg nästan hur mungiporna gick ner till marken. Heat hade den bästa låtenm men vinnare funkar också. Lagom utstickande utan en massa clowner som springer runt på scenen.
Charlotte Perellis Hervé Léger va kvällens snyggaste. Tur att någon har råd att lägga 12000 på en klänning när ekonomin är lite nere. Äntligen har hon gjort något åt den där enorma pannan som inte blev mindre med mittbena. Lugg is the way to go.

Idag har vi varit ut till Torö där det va askallt och regnigt. Vildsvinen hade haft party på gräsmatten vid parkeringen. Gräset är nu lera. Efter det åkte vi vidare till Hans där Alfred och Gustaf va. Jag gjorde en oslagbar vurpa i snön inför 3 ungar som nästan dog av skratt. Dagens höjdpunkt. Sen skulle Gustaf visa något på datorn som va påslagen. Innan vi kom dit hade Hans tydligen varit inne på Arla.se för matrecept pizza.nu. Dit man tydligen ska gå för att hitta närmaste pizzeria.

Hela dagen har jag haft musik ska byggas utav glädje, av glädje bygger man musik på skallen. Väldigt irriterande.

woho

iihhh.
packad och klar.
snart åker vi.
men först tacobar.
sen Galaxy.
Spring Cruise 2009.

ciao.
do it.

I Spy

Nu har jag precis struntat i att öppna dörren till Jehovas Vittne som ringde på. Tittade på dom genom nyckelhålet, det vanliga spionhålet sitter för högt upp så man behöver en stege för att se genom där.
Hörde hur dom kommenterade grannarnas dörrmatta med en stor krona på Är dom ortodoxa? och Ska man torka fötterna på kungafamiljen?
Dom brukar ringa på några gånger per månad men jag öppnar aldrig. Står alltid och spanar på dom genom nyckelhålet.
Alltid står dom där fint klädda med kostym och ser så normala ut som att det skulle spela någon roll.

I morn är det Spring cruise. kryss! längtar. Jag har inte varit på någon riktig kryss sen black & white i juni. Alltså länge sen. Ska försöka komma ihåg att stretcha så man inte får nån jäkla träningsvärk som vanligt.
Enligt traditionerna blir det middag innan båten. Taco bar people!! Nu blir det lite uppvärming med Armin Van Buuren.
Tjing

Spökvideos på youtube is the shit

Jag tittade på Skavlan igår. Något jag aldrig har tänkt på och heller inte viljat tänka på är Fredrik Reinfeldt som romantisk.
Då fick jag lust att byta kanal. Fredrik Reinfeldt kan inte vara romantisk. Han är statsminister, han ska inte va romantisk.



Varning ingenting för den med svagt hjärta och dåliga nerver!!!

This one goes out to Elin
Kommer du ihåg när vi spelade nintendo och radion va på i vardagsrummet på låg volym när den plötsligt höjdes. Och du vågade inte gå ut och stänga av så det fick jag göra. Vi va ensamma hemma också.

Jag tror på spöken
Varje morgon får jag stänga städskåpet och sopskåpet när katterna har varit framme. Tänk om det inte är katterna som öppnar.. Ändå är det skönt att man har katterna att skylla på.

OMFG
I natt blir det tända lampor och speglarna i tryckt förvar på soptippen. Vågade inte ens titta klart.

And I can’t see today and I can’t see tomorrow

sitter och gör ett IQ-test för att se hur smart jag är. Har ju visdomständerna kvar så lite smarta borde jag ändå vara.
Men personen eller personerna som har gjort testet kan inte vara så smarta. Kan man inte stava dubblera utan stavar dublera ska man nog inte göra ett IQ-test.

Låt of the dag

Vaffanculo

Lördag - Vaffanculo
Åkte till Norrköping i Rejvbussen. Lite av en överraskning. Något man fick veta dagen innan.. impulsivt med andra ord. Väldigt hardcore passande nog.
Väldigt kul och mycket dricka, något åksjuk på vägen hem.
Blev lovad en middag i Örebro hos Italiano. Lasange.
För att sammanfatta kvällen: FERRY!! Löser alla problem.
Kryssning nästa helg. Vrider fram klockan. Spring cruise!

Kände att det behövdes en bild där vi ser normala ut. eller nåt.

Söndags kollade vi in enskede värdshus där det blev kändis spotting på hög nivå. Han som hade Lilla sportspegeln äger stället. Väldigt god mat även om jag mådde lite.. inte så bra dagen efter. Troligtvis blir det 50 års kalas där i sommar.

När jag är iväg blir det antingen stökigt eller saker går sönder. När jag kom hem i söndags hade vår dvd gått sönder. Man kan tro att en dvd som går sönder slutar att fungera, den ligger inte i tusen bitar på vardagsrumsgolvet. Tydligen hade det gått lite illa när pappa skulle koppla in sladdarna till suround högtalarna som inte ville fungerar. Det som fanns kvar på golvet va luckorna till skivorna, själva lådan var försvunnen. Pappa och bror hade haft väldigt roligt när de förstörde bevisen.
RIP DVD

RSS 2.0