Kitler

Cats that look like Hitler 
Nästan så att jag funderar på att skicka en bild på Jayson men sin kitlerfläck. Han skulle minst sagt passa in.

  

Eller varför inte vår gamla akutkatt Conrad, Busens brorsa




Fler än jag som älskade dom väldigt dyra benmuffarna.
Lindsay Lohan har dom i senaste Ugly betty. så de så

Årets första och säkert enda bad

yes gjorde mitt andra någonsin vattengympapass idag. Har alltid tyckt/trott att det är lite tantvarning.
Det va lite halv roligt, jag tror musiken hade gjort stor skillnad om det inte bara va svenskpop. Inget va särskilt jobbigt.
Ännu större skilland skulle det vara om inte badkläderna drar sig söderut hela tiden. Tur att jag är så blek att det säkert inte syntes för dom bakom när mina vita badkläder åkte iväg. Så ska man hålla på att hoppa upp och ner och runt om kring behövs nog en riktig baddräkt. Men vad skriker tant om inte en baddräkt (möjligtvis en badmössa på det). Men visst finns det lite finare.
Tantvarning 2.0 min gamla rektor från högstadiet va där. Och det är inte utan anledning att alla trodde att hon hade/har peruk. Håret va snustorrt efter en timme i badet. Jag är mest förvånad att hon lever, hon har ju ändå varit halva släktens lärare/rektor.
Men i allafall så fanns det handskar med simhud mellan fingrarna som ska göra det trögare att dra händerna genom vattnet. Man kände sig lite som en groda, det enda som fattades va den gröna kostymen och ett par enorma fötter (med simhud)
Årets första bad, för i somras blev det inte mycket. Sorgligt att det är i en simbassäng i slutet av oktober..
Bättring nästa år.

Nu är det underbart roliga Friday night project
Från en skojighet till en annan - - Peanut
you go purple you never go back

Achmed i all ära men Peanut takes the cake

En helt (o)vanlig helg

Helgen spenderades på SÖS. Farfar blev dålig i torsdags så pappa åkte ner till Motala  för att hämta honom och Cajsa. Sänkan som tydligen ska vara runt 11 (eller nåt) va tresiffrig och han hade blodbrist och va alldeles vit i ansiktet. Väldigt allvarligt. På sjukhuset i Dalen va läkaren väldigt otrevlig och sa att det inte va en bra dag att bli dålig på då det brukar komma väldigt mycket akutfall på fredagar. Som att han inte va akut.. !
På SÖS sa dom att det va bra att han kom när han gjorde annars hade han kanske inte klarat sig. Dalenläkaren bad om ursäkt sen.
Så nu ligger han på SÖS och har fått flera påsar blod och har nu nästan normalfärg i ansiktet. Läkarna misstänker att han har en tumör i magen och kanske måste opereras.
När vi va där igår va han tystar en vanligt.
Imorn kommer faster Anna, Vanessa och Tilde från Göteborg. Hans åkte till thailand förra veckan och på planet hände det också grejer. Hans reskompis fick 15 minuter innan landningen kramper i bröstet och det blev kallabalik på planet. Bästa stället att bli dålig på.. Så deras helg har också spenderats på sjukhus fast i Thailand. Kompisen fick hjärtflimmer. Perfekt start på semestern..

Den mest spännande händelsen i helgen va när jag skulle hämta pappa och Esten på Kungsholmen. Hatar att köra i stan (eller var som när man inte hittar) med så mycket bilar överallt. Även fast det mest var rakt fram så panikkörde jag runt miljoner kvarter efter en plats att pakera, vilket inte är så lätt en lördagskväll när det inte finns några parkeringar. Blev tillslut en inte så laglig plats lite för nära korsningen. Låste försäkerhetsskull dörrarna från insidan, här ska minsann ingen kunna ta sig in och mörda mig. Bäst att va på den säkra sidan.
Hela vägen hem va det som ett moln i bilen av alkohol och curry. lovely

Dagens tragedi: Min ena tumnagel har gått av och inte bara det den har skivat sig också. What to do?!! Nu står jag där igen med nio långa och en kort.

Skitfilm

i söndags såg vi Vicky Cristina Barcelona. vilket sömnpiller!
Saga, fullsatt, lite benutrymme, kallt, hårda säten
Efter en halvtimme försökte en snubbe gå förbi oss i gången där vi satt, toa besök trodde jag. Fick veta först efter att han inte kom tillbaka. Ett mycket smart beslut för filmen va verkligen kass. Man satt bara och väntade på att något bra skulle hända, vad som helst men den va helt död. En film som höll på i 1,5 timme men kändes som minst 3.
Några idioter applåderade när den äntligen slutade. Säkert sånna Södermänniskor (filmälskare, besserwisser, förtajta byxor helst i manchester med klotrunda eller fyrkantiga nördglasögon, randig skjorta. Get the picture?)


Men nu underbara nyheter. Prison Break är tillbaka

Därför blir det ingen skinka på julafton..

eller någon annan gång för den delen heller
senaste numret av Djurskyddet

Do it!


men mer om det senare nu är det middag hos m&m.

medans jag kommer ihåg så har jag tagit tbe sprutan. Glad påsk!

Stonesandwich

det låg en sten i man macka..
Trodde först att det va en bit av en tand men såg sen att det inte fattades något.

Det räcker med ett tandläkar besök den här veckan.

Fram tills att man fyller 29 får man en tandförsäkring på 300 per år. det kostade 360(?) för mig istället för 660kr. Pengarna som man får kan sparas till nästa besök.
Jag behöver bara gå vart annat år. för jag har ju så fina tänder. Så nästa gång jag ska dit är 2010 och då behöver jag bara betala 60 kr.
smart
efter 29 är det 150 kr billigare

Dagens experiment
Locka håret med plattången. Det säger emot sig själv men funkar konstigt nog ändå.
Sen är det ju en annan sak om det blir bra eller inte.

Tandfen

som jag har väntat

Mina tänder är tydligen jättefina och jag borstar som en prinsessa.

Tandläkarn skoj? not!

Imorn (eller idag som det faktiskt är) ska jag till tandläkarn, alltid lika skoj och nu måste jag dessutom betala (vart är världen på väg?!) För visst är det mysigt när röntgen-grejen ska in i munnen och man nästan kräks för att den gör så ont..
Kan det bli roligare? not! Borsta extra noga med andra ord.

Nåja min bröllop/tärn/nyårs- klänning är nästan klar. Yes här kör vi eget, så man kan få det precis som man vill. Behövs bara en dragkedja och lite extra tyg sen är den done. Här är vi minsann ute i god tid.
För på nyårsafton ska jag på bröllop och vara tärna. Morbror Lelle K och hans fiance ska gifta sig. Vilken grej, inte ofta man är på bröllop speciellt på nyårsafton. Jag har bara varit tärna på ett bröllop förut, faster Annas för 12 år sen och det va ju inte igår precis..
Så för att få en second opinion på klänningen bjöd vi in oss själva till m&m. Det första som sas när jag kom innan för dörren va "vart är det bruna nagellacket då?" ett skyldigtbevis på att någon läser här..
Vi försökte komma på vilken färg klänningen har, familjens överhuvud (morfar) sa syrénlila (som är rosa-lila).
Senare blev det en tunnbrödrulle till middag. Salemgrillens är så goda.

Äsch nu är det Snabba cash (vilket rim!)



RSS 2.0